Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drsný režim slovenského herca: Za 10 týždňov dal dole 12 kíl... FOTO, to je ale zmena!

Brutálna premena slovenského herca! Zobraziť galériu (4)
Brutálna premena slovenského herca! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie parádny výkon! Mnohí ľudia počas domácej karantény nabrali nejaké to kilečko navyše a veľká časť z nich sa ešte stále trápi s ich zhadzovaním. Alebo aj nie a vysnívanú postavu si skrátka "šetria" na ďalšie leto. Lenže k týmto prípadom jednoznačne nepatrí herec Lukáš Pavlásek, ktorý na sebe parádne zamakal!

Herec, ktorý pôsobí v divadle Nová scéna, no je známy napríklad aj z markizáckych seriálov, sa síce nikdy nezaraďoval medzi obéznych mužov, no na jeho brušku bolo nejaké to kilo navyše badateľné už na prvú šupu. V Lukášovi sa ale pred desiatimi týždňami pri pohľade na svoju postavu čosi zlomilo a zamakal tak, že sa mu počas tejto doby podarilo schudnúť neuveriteľných dvanásť kilogramov a v páse dal dole až 7 centimetrov. 

Galéria: Lukáš Pavlásek
„Už to bude dva a pol mesiaca, čo si dvakrát denne chodím zabehať 20-minútové kardio - to sú zhruba 3 kilometre. No a následne si doma ešte hodinu zacvičím,” prezradil nám sympatický herec, keď sme ho oslovili, ako sa mu čosi také podarilo. Na sociálnej sieti sa totiž predtým pochválil fotografiou, kde má na sebe nohavice, ktoré naťahuje, pretože sú mu poriadne veľké. 

Ako sme sa dozvedeli, je to jeho kostým k Ďurovčíkovmu muzikálu Voda a krv nad vodou, ktorý bude mať premiéru už v septembri. Našťastie mu ho vraj šikovné krajčírky bez problémov upravia. No aj to, že Lukáš sa po koronakrízovej pauze vráti opäť na dosky, ho podľa jeho slov nakoplo k tomu, aby so sebou začal niečo robiť. Nie je to však iba o fyzickej drine. Nastoliť musel aj nový stravovací režim. 

Lukáš Pavlásek výrazne schudol.
Zobraziť galériu (4)
Lukáš Pavlásek výrazne schudol.  (Zdroj: Archív L.P.)

Takto Lukáš vyzeral, kým sa mu podarilo zhodiť 10 kilogramov.
Zobraziť galériu (4)
Takto Lukáš vyzeral, kým sa mu podarilo zhodiť 10 kilogramov.  (Zdroj: Archív L.P.)

„Moja mamina kváskuje a vždy mi pripraví výborný domáci celozrnný chlebík. Úplne som vynechal nezdravé vyprážané jedlá, segedínske guláše či knedlíky a podobne,” vysvetlil pre Topky.sk Pavlásek s tým, že zmenu nevníma len pri pohľade do zrkadla. „Zlepšila sa mi kondička a už teraz cítim, že sa na javisku nezadýcham toľko ako kedysi. Upravili sa mi aj výsledky preventívnej prehliadky,” prezradil nám šikovný umelec, ktorý môže byť svojím odhodlaním a pevnou vôľou príkladom pre mnohých ďalších ľudí. 

Viac o téme: Lukáš PavlásekVoda a krv nad vodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu