Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Stratená slovenská herečka opäť na plátne: Kedysi ikona a... AHA, ako dnes vyzerá Szidi Tobias!

Szidi Tobias Zobraziť galériu (7)
Szidi Tobias

BRATISLAVA - Szidi Tobias (53) je na česko-slovenskej filmovej i divadelnej scéne pojem. Herečka má na konte desiatky filmov, o nič menej známa nie je ani pre divadelných fanúšikov. Aktuálne o nej ale už nejaký čas nebolo počuť, jeden z jej posledných známych projektov bol seriál Tajné životy. Najnovšie sa však opäť prihlásila o slovo a po dosť dlhej dobe sa objavila na spoločenskej akcii. Aha, ako vyzerá!

V utorok večer mal v jednom z bratislavských kín premiéru film Letní rebeli. Na rodinnú dobrodružnú  komédiu o malom výmyselníkovi Jonášovi zavítalo aj mnoho známych osobností, medzi nimi, samozrejme, aj hlavný protagonisti. Jednu z najvýraznejších úloh v tejto snímke si strihla aj Szidi Tobias, ktorá si zahrala úlohu kvetinárky Gizely Kvetoňovej. 

Galéria: Premiéra filmu Letní rebeli

Szidi Tobias výrazne zmenila imidž
Zobraziť galériu (7)
Szidi Tobias výrazne zmenila imidž  (Zdroj: Cinemart.sk)

Herečka a speváčka majúca na svojom konte napríklad aj ikonický hit Chlap z kríža, sa tak objavila aj na spomínanej premiére. A rovno z príchodu prekvapila výraznou zmenou imidžu. Szidi by na prvý pohľad spoznal len málokto. Kedysi tmavovláska si svoje vlasy nechala zmeniť na blond, nahodila nežné letné šaty a niekdajší drsný výzor rockerky bol razom preč. No povedzte, spoznali by ste ju? 

Mimochodom, film Letní rebeli štartuje v kinách už 13. júla!

Viac o téme: Szidi Tobias
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu