Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Radostná novina bývalého markizáka: Pred rokom sa ženil a... Bábätko je už na ceste!

Štefan Eisele sa pred rokom oženil so sympatickou Silviou. Zobraziť galériu (9)
Štefan Eisele sa pred rokom oženil so sympatickou Silviou. (Zdroj: Súkromný archív Š.E.)

BRATISLAVA - Bývalý športový moderátor Tv Markíza Štefan Eisele (36) odišiel zo Záhorskej Bystrice pred dvomi rokmi. A odvtedy sa jeho súkromný život zmenil od základov. Zasnúbil sa, 3 mesiace nato sa oženil a na ročné výročie svadby všetkým oznámil ďalšiu radostnú novinku. Z manželov sa čoskoro stanú rodičia!

Štefan Eisele pred dvomi rokmi šokoval, keď sa rozhodol skončiť v televízii Markíza. Tam pracoval dlhých 13 rokov ako športový moderátor. Osud mu však nepriniesol zmeny len v práci, ale aj v súkromí. Minulý rok požiadal svoju priateľku Silviu o ruku a v auguste si už stihli povedať aj svoje áno.


Šokujúci odchod z televízie po 13 rokoch: Známy moderátor skončil v Markíze!


No a na prvé výročie svadby dvojica oslavuje ďalšiu radostnú novinku - exmarkizák sa na sociálnej sieti Instagram pochválil, že sa z nich čoskoro stanú rodičia. Na svojom profile zverejnil fotku so svojou milovanou manželkou, ktorej nežne drží tehotenské bruško. 


Tajná SVADBA bývalého markizáckeho moderátora: FOTO nevesty so ženíchom! 


„Coming soon,“ napísal k záberu, čo v preklade do slovenčiny znamená „už čoskoro“. A dodal: „Neuveríte, ale v živote sú aj dôležitejšie veci ako F1.“ A jeho manželka sa k tomuto čarovnému momentu vyjadrila tiež.

„Pred rokom sme na tejto ulici stáli ako čerství novomanželia... A dnes po roku ako čoskoro budúci rodičia. Nedá sa slovami vyjadriť, aký krásny rok to bol a aké verím, že nás ešte čakajú aj s prírastkom,“ napísala Silvia. Budúcim rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming soon

Príspevok, ktorý zdieľa Stevo Eisele (@stevoeiselef1),

Viac o téme: Štefan Eisele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu