Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Veľké zmeny pred Miss Slovensko: Prísne pravidlá, mimoriadne opatrenia a... TOTO naozaj zrušili?

Veľké zmeny pred Miss Slovensko! Zobraziť galériu (4)
Veľké zmeny pred Miss Slovensko! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už v piatok večer sa dozvieme, ktorá z dvanástky pôvabných finalistiek súťaže Miss Slovensko sa stane kráľovnou krásy pre rok 2020. Finálový večer sa mal pôvodne uskutočniť už pred niekoľkými mesiacmi, no pre obmedzenia súvisiace s koronavírusom sa ho organizátori rozhodli preložiť. Napokon sme sa predsa len dočkali, no ako sme sa dozvedeli, galavečer budú sprevádzať mimoriadne prísne bezpečnostné opatrenia!

Meno tohtoročnej najkrajšej Slovensky malo byť známe už pred štyrmi mesiacmi. Okolnosti to ale zariadili inak, a tak novú kráľovnú spoznáme až tento piatok prostredníctvom vysielania na obrazovkách TV Joj.

Samozrejme, v hľadisku nebudú chýbať ani rodinní príslušníci, priatelia a fanúšikovia, no ich počet bude tentokrát výrazne obmedzený. Kvôli koronavírusu, ktorý medzi nami naďalej úraduje, totiž organizátori museli radikálne zmeniť zasadací poriadok, a tak naplnené priestory jednej z bratislavských hál rozhodne nehrozia. 

Galéria: Tlačová konferencia Miss Slovensko 2020:
„Sedenie na tribúne bude umožnené v každom druhom rade, sedenie pri stoloch bude s odstupom dva metre,” dozvedeli sme sa s tým, že prístupné napríklad nebudú ani šatne. Okrem toho, všetci, ktorí sa na galavečere zúčastnia, sú povinní mať rúško, podstúpiť meranie teploty aj dezinfekciu rúk, pričom tieto prostriedky budú mať hostia k dispozícii počas celého priameho prenosu. „Pred konaním galavečera sa vykoná celková dezinfekcia, hlavne dotykových plôch, kľučiek a podláh. Pred a počas galavečera sa uskutoční aj vetranie všetkých priestorov pre hostí,” znejú ďalšie opatrenia. 

Miss Slovensko 2020 už pozná svoju prvú víťazku - Titul Miss Press v utorok získala Melanie Theresa Beňková
Zobraziť galériu (4)
Miss Slovensko 2020 už pozná svoju prvú víťazku - Titul Miss Press v utorok získala Melanie Theresa Beňková  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem toho organizátori vyzývajú k tomu, aby každý, u koho sa prejavia počas živého prenosu akékoľvek príznaky respiračného ochorenia, čo najrýchlejšie opustil miesto konania, kontaktoval svojho lekára a hosteske zanechal svoje kontaktné údaje. Organizátori Miss Slovensko teda opatrenia rozhodne neberú na ľahkú váhu a všetkými silami sa snažia nastaviť čo najbezpečnejšie podmienky pre každého zúčastneného. 

No a v tejto súvislosti došlo aj k jednej podstatnej novinke. Už niekoľko ročníkov sa po súťaži v priestoroch luxusného bratislavského hotela koná afterpárty, kde sa objavujú desiatky prominentov, finalistky aj ich rodiny. Tento rok, bohužiaľ, nová Miss Slovensko atmosféru oslavy krásy nezažije. Program po finále sa totiž v rámci bezpečnostných opatrení úplne zrušil, čo je ale v momentálnej situácii absolútne pochopiteľné a najmä i to najzodpovednejšie riešenie. 

Finalistky Miss Slovensko 2020
Zobraziť galériu (4)
Finalistky Miss Slovensko 2020  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Miss Slovensko 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu