Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

NAKA zadržala exmanžela Zuzany Vačkovej: PRVÉ SLOVÁ prekvapenej herečky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Len pred niekoľkými minútami sa na verejnosť dostala informácia, že Národná kriminálna agentúra aktuálne zasahuje na viacerých miestach na Slovensku i v susednom Česku. Krycia akcia s názvom Šašovia je zameraná na extrémistickú činnosť a v tejto súvislosti zadržali niekoľko ľudí, medzi nimi i dve známe mená - Mareka Viršíka, bubeníka kapely Horkýže Slíže, a Rastislava Rogela, bývalého manžela Zuzany Vačkovej.

Informáciu ako prvá uverejnila Markíza na svojom portáli tvnoviny.sk. O tom, že bývalý manžel herečky má blízko k extrémistickým skupinám, sa hovorilo už niekoľkokrát, aj v roku 2010 bol obžalovaný z výtržnicva a propagácie fašizmu, vyviazol však len s podmienkou za výtržníctvo, druhý čin mu nedokázali. Aktuálne u neho ale elitné komando údajne našlo zberateľské predmety s hitlerovskou a nacistickou tematikou. 

Len čo sa táto informácia dostala do médií, Topky oslovili Zuzanu Vačkovú, bývalú Rogelovu manželku a zároveň matku jeho syna Jakuba. Tá sa o celej veci dozvedela od nás. „Vôbec som o tom nevedela, počujem to prvýkrát od vás. Neviem, čo mám na to povedať,“ povedala pre Topky prekvapená herečka. 

Hovorí, že s bývalým manželom ju spája iba ich syn, ona sama s Rogelom nekomunikuje a nechce s ním byť akýmkoľvek spôsobom spájaná. „My spolu nie sme už 23 rokov, nemáme okrem nášho syna vôbec nič spoločné. Nekomunikujem s ním, neviem o žiadnych jeho aktivitách. Ak je pravda to, z čoho je obvinený, potom samozrejme zákon musí fungovať,” povedala nám. 

S Rogelovými názormi a jeho životným štýlom sa nijakým spôsobom nestotožňuje a od jeho konania sa absolútne dištancuje. „Ja sa s podobnými vecami a vôbec s extrémizmom ako takým absolútne nestotožňujem. Netolerujem netoleranciu, tak by som to povedala“ dodala Vačková. 

Extrémistické sklony Rastislava Rogela sú verejne známe.
Zobraziť galériu (3)
Extrémistické sklony Rastislava Rogela sú verejne známe.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Zuzana Vačková sa od svojho bývalého manžela absolútne dištancuje
Zobraziť galériu (3)
Zuzana Vačková sa od svojho bývalého manžela absolútne dištancuje  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana VačkováRastislav Rogel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu