Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z mladšieho frajera bude manžel: Krásna slovenská misska sa o pár dní vydáva!

Judita Hrubyová Zobraziť galériu (5)
Judita Hrubyová (Zdroj: Instagram JH)

BARDEJOV - Konečne našla šťastie! Judita Hrubyová získala korunku Miss Universe SR v roku 2006, no na pána pravého si počkala o čosi dlhšie. S priateľom Marekom, ktorý je mladší o 5 rokov, už majú synčeka a o pár dní ich čaká aj svadba.

Bude svadba! A to už o pár dní... Túto sobotu bývalá Miss Judita Hrubyová povie áno svojmu priateľovi Marekovi. Napriek tomu, že je jej vyvolený o päť rokov mladší, klape im to už tri a pol roka. A svoju lásku už raz spečatili – spoločným synčekom Marekom. 

Galéria: Judita Hrubyová

Judita Hrubyová s priateľom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JH)

Práve počas tehotenstva sa Marek aj rozhodol pred svoju milovanú pokľaknúť a požiadať ju o ruku. „Zasnúbili sme sa, už keď som bola tehotná, a to rovno na Silvestra,” prezradila nám Judita. Na svoj veľký deň si však počkali, namiesto do roka a do dňa sa bude veselica konať po viac ako roku a pol. 

Z mladšieho frajera bude
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook JH)

Ako sme zistili, nepôjde len o malú rodinnú udalosť, ale svadba bude trochu väčšia. A má sa niesť v rustikálnom duchu. „Šaty na svadbu som si navrhla sama a presne podľa mojich predstáv mi ich ušila nadaná Natasha Azari, doplnili sme ich náušnicami, ktoré mimochodom navrhla skvelá Patrícia Vittek,” povedala nám brunetka, ktorá nevynechá ani tradičné zvyky, ako je napríklad čepčenie. 

Medzi hosťami nebude chýbať napríklad Miss Universe SR 2001 Zuzana Baštúrová, či Alexander Rozin mladší. Herec Štefan Skrúcaný pozvanie odmietol, keďže je pomerne čerstvým otcom a svadba sa koná na východe. 

Judita Hrubyová s priateľom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JH)

Miss Universe za rok
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Judita Hrubyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu