Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svadba na obzore: Hviezda markizáckych Oteckov sa ide vydávať... Doteraz to tajila!

Bude svadba! Zobraziť galériu (5)
Bude svadba! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Už onedlho jej zaznejú svadobné zvony! V roku 2018 sa ukázalo, že Jana Kovalčíková a Roman Poláčik z markizáckych Oteckov, ktorí tvoria pár v obľúbenom seriáli, sú spolu i v skutočnom živote. Krátko po tomto zistení sa ale dvojica rozišla. V marci 2020 zas vyšlo najavo, že seriálový právnik sa oženil a dokonca sa z neho už stihol stať aj pyšný tatko. No a aktuálne vysvitlo, že svoje "áno" už onedlho pred oltárom povie aj jeho bývalá partnerka.

Tá nový vzťah priznala krátko po tom, čo na povrch vyplávala informácia o rozchode s Poláčikom. V šou Neskoro večer sa vtedy vyjadrila, že ju opäť stretla láska. Dodala, že jej partner nemá nič spoločné s hereckou branžou a z jej vyjadrení bolo zrejmé, že im to vo vzťahu naozaj klape.

Začiatkom tohto roka dokonca svojho "utajovaného" vyvoleného aj ukázala prostredníctvom sociálnej siete a ukázalo sa, že ide o Adama Graňáka, brata slovenského hokejistu Dominika Graňáka. 

Galéria: Janka Kovalčíková

Janka Kovalčíková sa jej partner sa už čoskoro stanú manželmi
Zobraziť galériu (5)
Janka Kovalčíková sa jej partner sa už čoskoro stanú manželmi  (Zdroj: Instagram J.K.)

My sme herečku nedávno stretli na ďalšom nakrúcaní pre RTVS a zdá sa, že Janka má pre atmosféru verejnoprávnej televízie akúsi slabosť. Tak, ako tam vtedy pred kamerami priznala nový vzťah, teraz v štúdiu relácie Zlaté časy zas prezradila, že s Adamom chystajú svadbu. Na jeseň, keď sa táto šou začne vysielať, už teda z herečky bude vydatá pani. 

Janka Kovalčíková už absolvovala rozlúčku so slobodou.
Zobraziť galériu (5)
Janka Kovalčíková už absolvovala rozlúčku so slobodou.  (Zdroj: Instagram D.K.)

Ešte pred premiérou spomínanej relácie ale jej tajomstvo "bonzla" herečka Dominika Kavaschová. Spoločne s niekoľkými ďalšími priateľmi sa vybrali na Domašu, kde usporiadali rozlúčku so slobodou. „Ďakujeme za krásne chvíle a tešíme sa na svadbu,” napísala Kovalčíkovej blízka priateľka a zároveň i kolegyňa z Oteckov k svojej selfie a pridala aj záber, kde sa Janka pohárikom vína teší z obrovského ohňostroja. 

Viac o téme: SvadbaJana KovalčíkováZlaté časy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu