Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúce výsledky pitvy: Krampolovej manželke (†59) nepraskol vred… TOTO ju stálo život!

Jiří Krampol neprišiel o manželku kvôli prasknutému vredu. Príčina bola iná! Zobraziť galériu (5)
Jiří Krampol neprišiel o manželku kvôli prasknutému vredu. Príčina bola iná! (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Začiatkom týždňa Česko a Slovensko šokovala správa o predčasnej smrti manželky Jiřího Krampola (82), Hanky (†59). Lekári sa domnievali, že plavovláske praskol vred. Výsledky pitvy však ukázali, že príčina jej skonu bola iná. Toto ju stálo život!

Vrtochy manželky českého herca a moderátora Jiřího Krampola, Hanky, v posledných rokoch zapĺňali stránky novín. Bojovala totiž so závislosťou od liekov a nikotínu, kvôli čomu schudla až na 47 kíl a viackrát skončil na psychiatrii. Naposledy strávila 4 mesiace v bohnickej liečebni a vyzeralo to, že je konečne v poriadku. 


Obrovská rana pre Jiřího Krampola: Prišiel o manželku (†59)... Zomrela mu v náručí!


Pribrala totiž viac ako 20 kíl, obmedzila fajčenie a opäť jej začalo chutiť jesť. Preto mnohých šokovalo, keď milovaná manželka známeho Čecha v pondelok o 18:30 náhle skonala. Lekári sa domnievali, že Hane praskol vred, ktorý mala na pažeráku a predčasnú smrť spôsobilo masívne krvácanie. Známe sú však už výsledky pitvy a tie ukázali niečo iné. 


Mrazivé detaily smrti manželky (†59) krátko pred smrťou: Zverila sa kamarátke lekárke... Na TOTO človek bežne neumiera!


„Na patológii sa Jiří dozvedel, že príčinou smrti bolo celkové zlyhanie organizmu. Hanke postupne odchádzal jeden orgán za druhým,“ potvrdil českému Aha! Krampolov manažér a fotograf Miloš Schmiedberger. Je teda jasné, že Hana doplatila na svoj doterajší nezdravý životný štýl. 

„Orgány takú dlhodobú zážať často nevydržia. To sú smrtiace koktejly. Začnú zlyhávať orgány a keď zlyhajú dva dôležité životné orgány, prichádza smrť,“ povedal Aha! internista z Nemocnice na Vinohradoch. 

 

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu