Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalšia rana pre Felixa Slováčka: Najprv rakovina mladšej dcéry a teraz... Ťažko chorá je aj tá druhá!

Ďalšia rana pre Felixa Slováčka! Zobraziť galériu (4)
Ďalšia rana pre Felixa Slováčka! (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Ešte koncom októbra 2019 sa v českom šoubiznise prevalila šokujúca správa. A síce, že mladá a večne pozitívne naladená Anna Slováčková (24) v mladom veku bojuje s rakovinou. Dcéra Dády Patrasovej (64) a Félixa Slováčka (77) už má za sebou niekoľko terapií a dokonca i operáciu, no aktuálne vyšlo najavo, že do rodiny sa votrelo ďalšie nešťastie...

Felix Slováček má dovedna tri deti - Aničku a Felixa, ktorí vzišli z manželstva s Dádou a dnes 42-ročnú prvorodenú René z jeho prechádzajúceho manželstva s Alicou Wevelsiepovou. Najstaršia dcéra svojmu otcovi dlho nevedela prísť na meno. Vzťahy medzi hudobníkom a dabérkou neboli len napäté, no takmer neexistujúce. 

Galéria: Felix Slováček
René sa netajila tým, že pre ňu Felix veľa neznamená a za svojho otca skôr považovala manžela jej matky. Pred siedmimi rokmi sa ale všetko zmenilo. Muzikant svoju dcéru znenazdajky zavolal na obed a dvojica si medzi sebou postupne začala vytvárať to pravé puto. Rodinné vzťahy sú teda dnes už v absolútnom poriadku, to isté sa ale nedá povedať o zdravotnej kondícii jeho detí. 

Felix Slováček priznal, že vážne zdravotné problémy má aj jeho druhá dcéra René.
Zobraziť galériu (4)
Felix Slováček priznal, že vážne zdravotné problémy má aj jeho druhá dcéra René.  (Zdroj: profimedia.sk)

Anička Slováčková začala počas minulého roka bojovať s rakovinou.
Zobraziť galériu (4)
Anička Slováčková začala počas minulého roka bojovať s rakovinou.  (Zdroj: Facebook/Instagram A.S.)

Po tom, čo mladšia Anička dlho bolovala s rakovinou prsníka sa ukázalo, že vážne zdravotné problémy ma aj René. Slováček to s hlavou v smútku prezradil českému Blesku, no diagnózu svojej staršej dcéry upresňovať nechcel. „Mám to trošku problematické. Mám tri deti, dve dcéry a obe sú choré. Felix je zdravý, ten je asi po mne," uviedol, no čo sa s René deje, ďalej nekomentoval. „Pokiaľ to ona sama nechce hovoriť, tak ja o tom nechcem hovoriť," dodal Felix.. 

Spomínaný portál teda jeho staršiu dcéru oslovil s otázkou, o čo konkrétne ide. Rozoberať to ale naozaj vôbec nechcela. „Nehnevajte sa, ale hovoriť k tomu nič nechcem," odmietla komentovať svoj zdravotný stav René. 

Viac o téme: Felix SlováčekAnna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu