Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najbolestivejšie obdobie známej Slovenky: Vidí, ako jeho telo chradne… Bezmocnosť a neopísateľný strach!

Eva Cifrová prežíva najťažšie chvíle svojho života. Zobraziť galériu (10)
Eva Cifrová prežíva najťažšie chvíle svojho života. (Zdroj: Instagram EC)

BRATISLAVA - O bývalej playmate Eve Cifrovej (37) je známe, že je obrovskou milovníčkou zvierat. Ak môže, chlpáčom v núdzi vždy pomôže. Sama ich má doma niekoľko - najdlhšie Nemeckú dogu Lilka. Blondínka však aktuálne prežíva najbolestivejšie chvíle svojho života. Jej veľký bojovník totiž každým dňom chradne... Veterinári jej radia, aby jeho trápenie ukončila!

Len pred deviatimi mesiacmi stála Eva Cifrová pred rovnakou otázkou. Musela rozhodnúť o tom, či predlžovať trápenie psíkovi, ktorého si pred niekoľkými rokmi adoptovala. Astor žil dlhých 6 rokov na ulici a hoci mu veterinár dával len pár týždňov života, s plavovláskou žil ďalšie 3 roky. V novembri minulého roka sa s ním navždy rozlúčila. 


Playmate Cifrová stojí pred otázkou života a smrti: Najťažšie rozhodnutie... Z tohto sa hrnú slzy do očí!


A teraz ustarostenej majiteľke puká srdce znova. Vyzerá to tak, že bude musieť dať posledné zbohom aj milovanej Nemeckej doge Lilkovi. „Už dlho som nedala žiadny príspevok, pretože som to nedokázala. Toto je moje najťažšie a najbolestivejšie obdobie, ktoré v mojom doterajšom živote prežívam,“ priznala bez servítky Cifrová. 

„Hodiny a hodiny na veterine, bezmocnosť, ktorá vám nedovolí ani spať, ani normálne fungovať, stres, ten neopísateľný strach a strata nádeje na vyliečenie. Keď sa pozriem na Lilinka, vidím už iba trápenie a rapídne chradnutie telíčka,“ napísala k fotke svojho anjelika plavovláska. Ten bojuje s najťažšou formou refluxu a nedokáže v sebe udržať jedlo dlhšie ako pár sekúnd. 

„Neustále zvracia a jeho telíčko je už slabunké a extrémne vychudnuté. Skúšala som už všetko a nič nepomáha. Niekoľko veterinárov nám povedalo, aby sme už jeho trápenie ukončili. Ja, jeho maminka, musím urobiť to najťažšie rozhodnutie, na ktoré nemám silu. Keby môžem, zoberiem jeho trápenie na seba, len nech netrpí moje dieťatko. Moje psie dieťatko,“ píše úprimne Eva.

V čase, kedy sa jeho stav začal rapídne zhoršovať, zachránila trojtýždňové mačiatko, ktoré musí každé 3 hodiny kŕmiť, nevie samo vykonať ani základnú potrebu. „Ľúbim ho veľmi, bubáka malého, ale zároveň mám výčitky, že okrádam Lilka o náš posledný spoločný čas. Psychicky som vyčerpaná a to najťažšie ma ešte len čaká,“ dodáva Cifrová.

„Vždy som si želala, aby Lilinko odišiel v spánku, keď príde jeho čas, ale život mi to neuľahčil a dáva mi niesť to najťažšie bremeno. Môj chlapček by mal o pár dní 11 rôčkov, ktorých sa už nedožijeme,“ uzavrela milovníčka zvierat. Prajeme veľa síl!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uz dlho som nedala ziadny prispevok, pretoze som to nedokazala. Toto je moje najtazsie a najbolestivejsie obdobie, ktore v mojom doterajsom zivote prezivam. Hodiny a hodiny na veterine, bezmocnost, ktora vam nedovoli ani spat, ani normalne fungovat, stres, ten neopisatelny strach a strata nadeje na vyliecenie. Ked sa pozriem na Lilinka, vidim uz iba trapenie a rapidne chradnutie telicka. Moj anjelik ma najtazsiu formu refluxu a nedokaze v sebe udrzat jedlo dlhsie ako par sekund. Neustale zvracia a jeho telicko je uz slabunke a extremne vychudnute. Skusala som uz vsetko a nic nam nepomaha. Niekolko veterinarov nam povedalo, aby sme uz jeho trapenie ukoncili. Ja, jeho maminka, musim urobim to rozhodnutie, na ktore nemam silu. Keby mozem, zoberiem jeho trapenie na seba, len nech netrpi moje dietatko. Moje psie dietatko. Ked sa jeho stav zacal rapidne zhorsovat, zachranila som 3 tyzdne stare maciatko, ktore musim kazde 3 hodiny krmit, ci je den a ci noc. Nevie samo cikat a kakat, tak mu s tym musim pomahat. Lubim ho velmi bubaka maleho, ale zaroven mam vycitky, ze okradam Lilka o nas posledny spolocny cas. Psychicky som vycerpana a to najtazsie ma este len caka. Vzdy som si zelala aby Lilinko odisiel v spanku ked pride jeho cas, ale zivot mi to neulahcil a dava mi niest to najtazsie bremeno. Moj chlapcek by mal o par dni 11 rockov, ktorych sa uz nedozijeme #greatdane #lilo #bruceyvanaeaaponi #mybaby #love #forever

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Cifrová (@eva_cifrova_official),

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu