Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zavesí herectvo na klinec? Zuzane Fialovej počas karantény práca nechýbala... TOMUTO sa venovala!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová (Zdroj: Milan Krupčík)

BRATISLAVA - Verili by ste, že kvôli situácii spätej s koronavírusom išla Zuzana Fialová pracovne prvýkrát medzi ľudí až koncom júla? Pre niektorých to znie možno až neuveriteľne, no herečke doma vraj skutočne nič nechýbalo. Zlákať sa nechala až nakrúcaním populárnej relácie Záhady tela, ktorá patrí medzi najväčších ťahúňov RTVS. A veru, rozhodne to bude stáť za to!

Ešte pred samotným nakrúcaním sme temperamentnú brunetku vyspovedali, aby sme zistili, ako prežívala domácu karanténu. Na rozdiel od mnohých sa na čas strávený doma vôbec nesťažovala. Nečudo. Dovtedy sa obracala na 110% a pokiaľ nestála na divadelných doskách, objavovala sa v rôznych televíznych formátoch. Teraz tak konečne mala čas venovať sa samej sebe, svojim blízkym i záľubám. 

Galéria: Zuzana Fialová

Zavesí herectvo na klinec? Zuzane Fialovej počas karantény práca nechýbala... TOMUTO sa venovala! (Zdroj: Martin Bublavý )
Z prudkého návalu ľudí na nakrúcaní tak bola trošku nesvoja. „Zrazu som z toľkých ľudí taká ako keby zmätená, tak si musím rýchlo zvyknúť. Ale v tejto super zostave to, dúfam, pôjde," povedala nám atraktívna herečka a otvorene priznala, že pracovný kolotoč jej vôbec nechýbal. „Dokážem, a som na seba preto pyšná, mať dva módy. Aj ten introvertný, že sa dokážem vypnúť a robiť si doma veci, ktoré mám rada a potom sa zapnúť, keď musím ísť do práce. Tá práca je veľmi extrovertná, aj tu je veľa ľudí, takže si teraz na to zasa zvykám," uviedla s úsmevom Zuzana. 

No a keďže sa práve po dlhej dobe chystala pred kameru a išlo o vedomostnú reláciu, v ktorej môže byť víťazom iba jeden tím, pýtali sme sa, či je súťaživá. Vzhľadom na jej temperament odpovedala usmievavá umelkyňa presne podľa našich očakávaní. „Snažim sa nebyť, ale pravdepodobne mám po otcovi tú súťaživosť v sebe. Ale snažím sa, aby to nebolo aspoň na mne vidieť," priznala som smiechom. 

Zuzana Fialová sa už onedlho objaví v relácii Záhady tela.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová sa už onedlho objaví v relácii Záhady tela.  (Zdroj: Milan Krupčík)

V rozhovore nám Zuzana Fialová prezradila aj to, čomu sa venovala počas domácej karantény. Ak by ste očakávali trebárs populárne kváskovanie, ktorému podľahlo mnoho známych tvárí, ste na omyle. Herečka sa mimoriadne rada zdokonaľuje, a tak pracovala na niečom celkom inom. Okrem toho zabŕdla aj do umenia, ktoré má od herectva pomerne ďaleko. O čo ide, sa dozviete v našom video-rozhovore, v ktorom nám porozprávala aj o tom, čo čaká divadelných fanúšikov či to, kde plánuje dovolenkovať. 

Viac o téme: Zuzana FialováZáhady tela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu