Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda Oteckov s manželom vyberali kočík pre bábätko: TO budete čumieť!

Anička Jakab Rakovská s manželom Robom Jakabom Zobraziť galériu (10)
Anička Jakab Rakovská s manželom Robom Jakabom (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Anička Jakab Rakovská (27), ktorá stvárnila učiteľku Alicu v markizáckych Oteckoch, a jej manžel Robo Jakab (43) sa tešia na prvého potomka a pomaly, ale isto vyberajú výbavičku. K tej, samozrejme, neoddeliteľne patrí aj kočík. S procesom výberu káry pre drobca sa pochválili na sociálnej sieti. Toto by však nik nečakal!

Manželia Jakabovci začiatkom mája potvrdili radostnú správu, že sa z nich stanú rodičia. Pohlavie dieťatka si nechávajú pre seba, no výbavičku už pomaly zaobstarávajú a tým vypĺňajú aj Aničkin čas na materskej dovolenke. Robo a jeho polovička boli naposledy obzerať kočíky ako jednu zo základných veci, ktoré budú pri bábätku potrebovať.

Robo Jakab s manželkou Aničkou sa tešia na prvé spoločné dieťatko.
Zobraziť galériu (10)
Robo Jakab s manželkou Aničkou sa tešia na prvé spoločné dieťatko.  (Zdroj: Instagram R.J.)

Mnohých ich fanúšikov pohľad na to, medzi čím sa rozhodovali, zaiste najprv šokoval. Herci sa totiž rozhodli zrejme sparodovať všetky maminy, ktoré robia z výberu kočiara celú vedu a keď už sa konečne dopracujú k užšiemu výberu, nechávajú si poradiť. Prípadne sa rovno rozhodnú a vychvaľujú ten svoj do nebies. Anička s Robom sú však veselé kopy a humor im rozhodne nechýba, o čom svedčí aj ich post na sieti.

„Ponuka kočíkov je naozaj obrovská. Napr. tieto dva patria medzi top vo svojej kategórii. Naľavo – mestský, s dokonalým odvetraním a hlbokou vaničkou (malá nevýhoda je, že musíte mať pri sebe stále nejaké mince), napravo – kombinovaná športová jednokolka vhodná do každého terénu, s minibazénikom,“ napísal herec k spoločnej fotografii zo záhradného centra, kde si zapózovali s nákupným košíkom a fúrikom. A čo vy, ktorý by ste si zvolili?

Robo Jakab a Anička majú zmysel pre humor a takto pobavili fanúšikov.
Zobraziť galériu (10)
Robo Jakab a Anička majú zmysel pre humor a takto pobavili fanúšikov.  (Zdroj: Facebook R.J.)

Viac o téme: Robo JakabAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu