Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Macatá superstaristka Leona Šenková 11 rokov po súťaži: Začala cvičiť, prefarbila sa na ružovo a... Prihláška na konzervatórium!

Leona Šenková Zobraziť galériu (13)
Leona Šenková

PRELOUC - Pred 11 rokmi sa po prvý raz spojili Česi a Slováci a vytvorili tak federálnu spevácku súťaž. Do prvého ročníka sa prihlásila aj rockerka Leona Šenková (27), ktorá sa už v tínedžerskom veku pasovala s kilami navyše. Dnes je z nej matka, vrhla sa na cvičenie, radikálne zmenila imidž a dokonca mieri na konzervatórium.

Leone Šenkovej sa v prvej federálnej Superstar podarilo prebojovať do finálovej zostavy. Vypadla už počas tretieho prenosu, no hudbe ostala verná dodnes. Mnohí si ju pamätáme ako silnejšiu babu s dlhými čiernymi vlasmi. Veď predsa šlo o tvrdú rockerku. Keby ste ju však videli dnes, asi by ste ju nespoznali.

Leona Šenková v Superstar pred 11 rokmi.
Zobraziť galériu (13)
Leona Šenková v Superstar pred 11 rokmi.
I keď kilá sa jej držia stále. No Leona sa rozhodla s nimi bojovať, zverila sa do rúk odborníkov a začala behávať. To však nie je všetko. V poslednom čase poriadne experimentovala so svojimi vlasmi a len pred niekoľkými týždňami stavila na neprehliadnuteľnú ružovú. „No dobre, asi mi hrabe, ale nedá sa s tým nič urobiť. Hej a nechcem počuť, že čierna je najlepšia,” napísala k novému imidžu Šenková, ktorá predtým vyskúšala vlasy farby slamy, ryšavú aj blond hrivu. Podľa fanúšikov k nej však i tak najviac pasuje čierna.

A Leona má predsa len ešte čosi nové. Hoci bola pred rokmi v speváckej šou, prebojovala sa dosť ďaleko a hudbe sa stále venuje, má zrejme pocit, že sa stále má čo učiť. Podala si totiž prihlášku na konzervatórium v Prahe, odkiaľ jej koncom júna prišlo rozhodnutie o prijatí. Od septembra tak bude Šenková opäť študentkou.

Leona Šenková dnes s novými ružovými vlasmi.
Zobraziť galériu (13)
Leona Šenková dnes s novými ružovými vlasmi.  (Zdroj: Facebook L.Š.)

Viac o téme: SuperstarLeona Šenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu