Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalke Roba Vitteka spackali operáciu silikónov: Musí ísť na opravu!

Martina Grešová sa čoskoro dočká nových pŕs. Zobraziť galériu (6)
Martina Grešová sa čoskoro dočká nových pŕs. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá priateľka Roba Vitteka (38), 1. vicemiss Universe SR 2012 Martina Grešová (32), sa nikdy netajila tým, že má upravené prsia. No hoci na prvý pohľad vyzerajú pekne, zdanie klame. Kráska priznala, že jej operáciu spackali. Musí ísť na opravu!

Martina Grešová je na sociálnych sieťach pomerne aktívna. So svojimi priaznivcami sa delí nielen o novinky z pracovného života, ale aj z toho súkromného. Dokonca im dáva možnosť pýtať sa jej na Instagrame rôzne otázky. No a práve pri odpovedi na jednu z nich vyšla s pravdou von. 

Galéria: Martina Grešová

„Kde si si bola robiť prsia, sú mega!“ pristála je v schránke otázka. Jej odpoveď však nebola taká, akú by mnohí očakávali. Hoci na prvý pohľad vyzerajú jej vnady pekne, ona s nimi až taká spokojná nie je. Operáciu vraj na klinike krásy spackali. 

Dokonca tak, že musí ísť na opravu. „Nie sú mega, spravili mi ich úplne zle, nebudem komentovať, kde v BB to bolo, ale som rada, že ma čoskoro čaká ‚oprava‛... Budem informovať,“ priznala otvorene Grešová, ktorá sa čoskoro dočká nových vnád.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vobec nebola zima a vobec mi ten strojcek nevadi

Príspevok, ktorý zdieľa Belvoir Boutique ® (@kdebolotambolo),

Viac o téme: Martina Grešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu