Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Monika Bagárová necelých 7 týždňov po pôrode: Druhé dieťa?!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (9)
Monika Bagárová (Zdroj: Instagram M.B.)

PRAHA - Koncom mája sa z mladej speváčky a niekdajšej superstaristky Moniky Bagárovej (26) stala po prvý raz mama. Svojmu partnerovi Makhmudovi (30) priviedla na svet dcérku Rumiu, ktorá sa pre brunetku stala stredom vesmíru. Pribudne k nej súrodenec?

Monika Bagárová celé týždne sedela v porote Superstar a takmer to dotiahla až do úspešného konca. Jej dcérka Rumia sa však vypýtala na svet presne v strede týždňa medzi finálovými večermi. Na tom, kde vyhlásili víťazku, však už osobne chýbala a tešila sa z prítomnosti malej princezničky.

Monika Bagárová sa koncom mája stala po prvý raz mamou.
Zobraziť galériu (9)
Monika Bagárová sa koncom mája stala po prvý raz mamou.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Brunetka, ktorá sa pred rokmi prebojovala do finálovej zostavy speváckej šou, si momentálne naplno užíva materské povinnosti a na svoju lásku sa nevie vynadívať. Medzitým, ako drobček spinká, má mladá mamina čas aj na svojich fanúšikov, ktorým odpovedá cez Instagram na ich zvedavé otázky. A práve jedného či jednu z jej priaznivcov zaujímalo, či bude mať malá Ruminka súrodenca.

„Plánujete druhé bábätko?” znela otázka na Moniku. „Určite. Až nám Ruminka trošku vyrastie,” odpovedala úprimne sympatická a usmievavá speváčka. Teraz si s Makhmudom užívajú to najroztomilejšie bábätkovské obdobie, ktoré si Monika chce rozhodne zopakovať. Momentálne však svoju lásku smeruje len na dcérku a svojho partnera.

Monika Bagárová s Makhmudom by chceli pre Rumiu súrodenca.
Zobraziť galériu (9)
Monika Bagárová s Makhmudom by chceli pre Rumiu súrodenca.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu