Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávny český spevák (46) šokuje: S neplnoletou blondínkou (17) chce dieťa... Pracujeme na tom!

Bohuš Matuš a jeho o 29 rokov mladšia partnerka Lucinka pracujú na bábätku. Zobraziť galériu (4)
Bohuš Matuš a jeho o 29 rokov mladšia partnerka Lucinka pracujú na bábätku. (Zdroj: Facebook B.M.)

PRAHA - Už niekoľko rokov púta pozornosť verejnosti vzťah známeho českého muzikálového herca Bohuša Matuša a jeho o 29 rokov mladšej Lucinky (17). Dvojica najprv tvrdila, že sú iba kamaráti, neskôr priznali vzťah. Dokonca už hovorili aj o svadbe a najnovšie... Pracujú vraj na dieťati!

Vzťahu Bohuša Matuša a jeho o 29 rokov mladšej fanúšičky Lucinky nikto neveril. Dvojica však minulý rok spečatila svoj vzťah zásnubami a tento rok v júni sa dokonca mala brať. Svadbu však neprekazil koronavírus, ako v tomto období býva zvykom, ale rozmyslel si ju sám spevák.

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

„Práve ohováranie je dôvod, prečo sa vezmeme, až keď bude mať Lucka 18 rokov. To bude plnoletá a budeme mať obaja pokoj. Ja si myslím, že nám ľudia proste len závidia, že nám to klape," zhodnotil spevák a herec.

No zdá sa, že to dvojica myslí skutočne vážne. Okrem svadby je totiž na dennom pretrase aj spoločné dieťa. Túži po tom nielen 17-ročná Lucia, ale aj Bohuš by si prial byť otcom v čo najskoršom čase. Dokonca vraj na potomkovi začali aj pracovať.

"Nechcem o Lucinke veľmi hovoriť. Počítam s ňou, sme spolu, chceme byť spolu a či z toho bude bábätko, tak budeme len radi.... Lucinka veľmi chce bábätko, tak ja sa snažím, aby som potom nevychovával skôr vnúčata. Pracujeme na tom," povedal pre časopis Rytmus života.

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu