Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krásna novinka slovenskej speváčky: Povedala áno!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Začiatkom februára sa bývalá superstaristka Dominika Stará (26) pochválila, že konečne našla muža svojho života. Po tom, čo sa speváčka potrebovala vyspievať z nešťastnej lásky a vzťahy jej akosi nevychádzali, konečne stretla toho pravého. A o tom, že je to naozaj tak, svedčí najnovšia novinka. Sympatická blondínka bola požiadaná o ruku!

Jej partner a ich spoločná budúcnosť boli tým najpodstatnejším dôvodom, prečo odmietla ponuku od Igora Matoviča a nestala sa jeho hovorkyňou „Hlavným dôvodom bol môj súkromný život. S priateľom sa plánujeme v dohľadnejd dobe vziať a do 2 – 3 rokov si chceme založiť rodinu. A keďže som rodinný typ človeka, uprednostnila som to pred kariérou," povedala pre Topky ešte koncom apríla. 

Galéria: Dominika Stará

Hoci bola svadba v pláne už vtedy, oficiálne požiadaná o ruku Dominika ešte nebola. Všetko sa ale zmenilo počas tohto víkendu. Jej vyvolený konečne pokľakol a speváčka mu povedala svoje áno. S romantickou správou sa aktuálne pochválila na sociálnej sieti a pridala aj prekrásny odkaz pre svojho budúceho manžela. 

Dominika Stará sa zasnúbila
Zobraziť galériu (4)
Dominika Stará sa zasnúbila  (Zdroj: Facebook D.Š.)

„Si to najúžasnejšie, čo ma v živote postretlo. Si stelesnením všetkých mojich modlitieb. Denne ďakujem Pánu Bohu za to, že spojil naše cesty. Neviem sa dočkať spoločného života S TEBOU," napísala umelkyňa, ktorá prezradila, že svoji budú už o necelých 11 mesiacov a nevie sa dočkať momentu, kedy dostane titul manželky.

„Konečne ťa môžem oficiálne nazývať mojím snúbencom," dodala šťastná speváčka. Tú sme, samozrejme, oslovili, no povedala, že bližšie detaily zásnub zatiaľ prezrádzať nechce a radi by si ich užili v súkromí. Zaľúbencom k ich zásnubám srdečne gratulujeme! 

Viac o téme: ZásnubyDominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu