Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Cibulková opäť obeťou zlodejov: Po záhradnom nábytku jej teraz ukradli… Hlavu v smútku má už 4 dni!

Dominika Cibulková sa teší s malého Jakubka, no stále musí riešiť aj obrovské nepríjemnosti. Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková sa teší s malého Jakubka, no stále musí riešiť aj obrovské nepríjemnosti. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (31) aktuálne prežíva svoje najradostnejšie obdobie. Len nedávno sa stala mamou malého Jakubka. Stále sa však nájdu ľudia, ktorí jej toto šťastie chcú prekaziť. Len pár dní po tom, čo porodila, jej totiž vykradli chatu. A obeťou zlodejov sa stala opäť!

Dominika Cibulková je veľmi aktívna na sociálnych sieťach. Svojich fanúšikov pravidelne informuje o novinkách nielen z profesionálneho, no teraz najmä zo súkromného života. Posledné dni si však jej priaznivci všimli zvláštu aktivitu na jej facebookovom profile.

Galéria: Dominika Cibulková si odniesla malého Jakuba z pôrodnice domov

Príspevky, ktoré tenistka zverejňuje, totiž nepatria k tým, ktoré by bežne zdieľala. Posledné tri dni sa totiž na jej stránke objavujú rôzne videá, ako vylepšiť dom, zvláštne športové videá, či zábery, ako v kokosovom orechu žije sumec. No skrátka nič, čo by bežne Dominika zverejňovala.

Cibulková opäť obeťou zlodejov:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

Okamžite tak jej fanúšikovia nadobudli pocit, že sa niečo deje. „No toto nie je účet Dominiky. Takéto chu*oviny ona nedáva,“ napísal jeden z priaznivcov. A pridali sa ďalší: „Pani je hacknutá.“ „Tiež mi to tak odvčera pripadá.“ A ich dojem bol správny. 

Oslovili sme v tejto súvislosti samotnú Dominiku, ktorá to potvrdila. „Napadnutý Facebook mám už štyri dni. Rieši to už agentúra, ktorá ma zastupuje. Bohužiaľ, zatiaľ je to stále v tomto štádiu,“ povedala pre Topky.sk Cibulková, ktorá by už čoskoro, snáď, mohla opäť prebrať kontrolu nad svojím profilom. 


EXKLUZÍVNE Zldoeji vybielili chalupu Dominiky Cibulkovej, keď rodila: VIDEO zločincov v akcii!


Tenistka má v poslednom období na zlodejov „šťastie“. Len pár dní po pôrode, ešte keď bola v nemocnici, jej totiž neznámy muž vykradol chatu. Zatiaľ čo plavovláska prežívala svoje najradostnejšie chvíle, si dlhoprstý privlastnil záhradný nábytok v hodnote 20 tisíc eur. Tak snáď bola toto už jej posledná nepríjemná skúsenosť.

Dominika Cibulková o hacknutom profile napokon informovala aj na Instagrame.
Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková o hacknutom profile napokon informovala aj na Instagrame.  (Zdroj: Instagram D.C.)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu