Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi doktorka z televíznych obrazoviek, čerstvo vydatá Majtánovej sestra aj Drapáková v minisukni!

Doktorka Barbora Brezová, sestra Karin Majtánovej, Janette a spevák Paľo Drapák s manželkou Jeanette. Zobraziť galériu (5)
Doktorka Barbora Brezová, sestra Karin Majtánovej, Janette a spevák Paľo Drapák s manželkou Jeanette. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských hotelov sa pred pár dňami konal večer určený najmä pre dámy. Zúčastnilo sa ho mnoho známych žien - medzi nimi aj sexi doktorka známa z televíznych obrazoviek, čerstvo vydatá sestra Karin Majtánovej (46) aj manželka Paľa Drapáka (55), ktorá nahodila mini.

Šoubiznisové akcie sa pomaly začínajú rozbiehať a po nedávnom otvorení nového fashion housu sa v jednom z bratislavských hotelov konala ďalšia promi žúrka. Tentokrát bol večer určený najmä pre dámy. Tie si mohli vypočuť rozhovory s osobnosťami zo sveta kozmetiky, kaderníctva, ale aj estetickej medicíny. 

Galéria: Dámsky večer

Práve poslednú z menovaných oblastí na akcii zastupovala doktorka dobre známa z televíznych obrazoviek. Diváci verejnoprávnej RTVS môžu Barboru Brezovú poznať ako naslovovzatú odborníčku z relácie Záhady tela. V skutočnosti síce nie je všeobecnou lekárkou, no venuje sa inému odvetviu medicíny - plastickej chirurgii. 

Pani doktorka, ktorú diváci poznajú najmä v bielom plášti, prišla do spoločnosti nahodená v oranžových šatách a sandáloch na vysokom opätku, ktoré zladila s oblečením. A hoci nejde o človeka zo sveta šoubiznisu, medzi ostatné známe tváre tip-top výzorom absolútne zapadla. 

Barbora Brezová je známou odborníčkou z relácie verejnoprávnej RTVS Záhady tela.
Zobraziť galériu (5)
Barbora Brezová je známou odborníčkou z relácie verejnoprávnej RTVS Záhady tela.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Mala to byť oslava 50-ky, ale... Sestra Karin Majtánovej sa vydala: FOTO Wau, to je krásna nevesta!


Moderátorkou večera bola Miss Slovensko 1993 Karin Majtánová. V spoločnosti sa preto objavila aj jej staršia sestra Janette, ktorá sa len nedávno vydávala. „Sú spolu dva roky a aj tak nás predbehli,“ povedala na margo svadby Karin. Pozornosť počas večera však pútala aj manželka speváka Paľa Drapáka, Jeanette. Tá sa totiž nahodila do sexi koženej minisukne. 

V spoločnosti sa objavila aj staršia sestra Karin Majtánovej, Janette.
Zobraziť galériu (5)
V spoločnosti sa objavila aj staršia sestra Karin Majtánovej, Janette.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Manželka Paľa Drapáka, Jeanette, sa nahodila do sexi koženej minisukne.
Zobraziť galériu (5)
Manželka Paľa Drapáka, Jeanette, sa nahodila do sexi koženej minisukne.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Karin MajtánováJeanette Drapáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu