Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská herečka darovala kolegyni pol domácnosti: Tá jej chodí upratovať a venčiť psa!

Kristína Greppelová a Renáta Ryníková Zobraziť galériu (5)
Kristína Greppelová a Renáta Ryníková (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Hoci o tom mnohí pochybujú, aj medzi herečkami vznikajú skutočné priateľstvá a niektoré vznikajú či napredujú veľmi zaujímavým spôsobom. Rovnako je to medzi Kristínou Palonder Greppelovou a Renátou Ryníkovou. Rea dostala od Kiky pol domácnosti!

Niektoré priateľstvá sú skutočne zvláštne a majú za sebou rôzne zážitky. Kristína Greppelová, ktorá sa čochvíľa stane dvojnásobnou mamou, bola hosťkou u svojej kamarátky Renáty Ryníkovej v šou SoaRea, kde si zaspomínali aj na to, čo ich spojilo.

A prezradili omnoho viac. Rea totiž chodí ku Kike pravidelne upratovať a dokonca do jej rúk tehuľka zveruje aj psíka. „Čaká ťa potom nové obdobie a hlavne všetko pominie. Si myslím, že aj tento kovidko bude preč, ty budeš mať bábätko a my sa budeme môcť opäť začať stretávať. Bude preč a ja zasa budem môcť chodiť k tebe domov ti upratovať skrine, venčiť tvojho psíka,“ prezradila Renáta v talkshow.

Kristína Greppelová prezradila, že Renáta Ryníková jej chodí upratovať.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Greppelová prezradila, že Renáta Ryníková jej chodí upratovať.  (Zdroj: YouTube)

Kristína túto informáciu ešte zaklincovala a následne aj vysvetlila, prečo jej herecká kolegyňa chodí vlastne upratovať. „Už je to cítiť, že si tam nebola dva mesiace. Totižto, ja som strašný bordelár, mám strašný bordel vo veciach a Renátka mi vždy príde proste urobiť komínky,“ povedala s úsmevom, na čo Renáta priznala, že má istú poruchu, a tak potrebuje všetko zoraďovať a upratovať.

To však nie je všetko. Ak totiž Kika príde na návštevu k Renáte, môže sa u nej cítiť ako vo svojom starom domove. Tmavovlasá herečka je totiž po boku pani Palonder pri všetkých životne dôležitých medzníkoch ako svadby, rozvod či zistenie tehotenstva. Práve pri rozvode obišla Ryníková veľmi dobre. „Však celý byt si si zariadila, keď ja som sa rozvádzala. Ja som ti všetky veci podarovala. Skrine som ti podarovala, koľko som ti ich dala?“ odhalila malé tajomstvo herečka z jojkárskych Prázdnin.

„Inak, toto je pravda. Ja stále, keď chodím po byte, aj po záhrade, tak ja stále pozerám, že aha, toto mám od Greppky, stôl, dokonca stojan na perá, potom periny, deky. Vlastne ja mám pol bytu od teba,“ vymenovala Renáta. Tá je totiž medzi kolegami známa tým, že je vďačná za všetko, čo dostane a urobiť jej radosť nie je ťažké. A tak ju potešili aj veci, ktorých sa Kristína chcela zbaviť, no ona im našla ešte využitie.

Kristína Greppelová darovala Renáte Ryníkovej polovicu domácnosti.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Greppelová darovala Renáte Ryníkovej polovicu domácnosti.  (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: Renáta RyníkováKristína Palonder Greppelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu