Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mokráňová len mesiac po pôrode: Neuveriteľná forma.... To vážne robí iba TOTO?!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Instagram LM)

BRATISLAVA - Môže takto vyzerať? Len koncom júna sa Lucia Mokráňová stala novopečenou mamičkou a svojmu partnerovi Martinovi na svet priviedla dcérku s prekrásnym netradičným menom Tali. Maličká musela prísť na svet cisárskym rezom, no ani tento náročný zákrok, po ktorom sa telo regeneruje dlhé mesiace, nezabránil tomu, aby sa blondínka zbavila tehotenských kilečiek.

Už približne dva – tri týždne po pôrode bolo badateľné, že Lucka sa naozaj krásne sťahuje. Sexi blondínka patrí k tomu málu šťastných žien, ktoré sa do pôvodnej formy dostávajú naozaj rýchlo. Pri jej premene určite poriadne zavážil aj fakt, že čerstvá mamina pracuje ako trénerka a cvičeniu, samozrejme v rámci bezpečných možností, sa nevyhýbala ani počas tehotenstva. 

Galéria: Lucia Mokráňová
Jej priaznivci na Instagrame už dlhšie nemohli veriť vlastným očiam, keďže na Lucia akoby chudla každým dňom. Jej najnovšia fotografia je však úplný "strop". Bývalá markizáčka akoby ani nerodila. Nahodila sa do športovej podprsenky, tesných legín a dokonca prezradila, ako sa jej tento malý-veľký zázrak s jej postavou podaril. 

Lucia sa zatiaľ môže venovať len rýchlej chôdzi, no vyzerá skutočne perfektne
Zobraziť galériu (5)
Lucia sa zatiaľ môže venovať len rýchlej chôdzi, no vyzerá skutočne perfektne  (Zdroj: Instagram L.M.)

Po sekcii sa, samozrejme, musí šetriť a o poriadnom tréningu zatiaľ môže len snívať. Šport jej ale evidentne naozaj chýba, a tak sa ho snaží nahradiť aspoň jediným druhom pohybu, ktorý zatiaľ vykonávať môže. „5 týždňov po pôrode a ešte 9kg musí ísť dole. Zatiaľ môžem len rýchlu chôdzu, už sa neviem dočkať, ako začnem cvičiť,” zverila sa krásna fitneska, ktorá zároveň zisťovala, ako dlho po cisárskom sa začali hýbať ostatné mamičky. 

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu