Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Je to len divadielko? Vémola to po dovolenke s ex hrá na dokonalý vzťah ale... Karlos, čo to trepeš?!

Je to len divadielko? Zobraziť galériu (5)
Je to len divadielko? (Zdroj: Instagram L.Č.)

PRAHA - Uplynulo len pár dní odvtedy, čo partnerka Karlosa Vémolu (35) urobila na Instagrame poriadny rozruch. Bojovník bol totiž na dovolenke v Saint Tropéz a vyšlo najavo, že okrem priateľov mu robí spoločnosť aj jeho bývalá partnerka Denisa Ayverdi s kamarátkou Adélou, ktorá pracuje ako "ring-girl". Práve o nej sa v susednom Česku šušká, že má s Karlosom už dlhší čas pomer.

Keď sa dievčatá objavili na Instagrame kamarátov Vémolu a vyšlo najavo, že tam spolu trávia čas, jeho aktuálna partnerka Lela Ceterová urobila poriadnu rozruch. „A tie dve k**vy, čo s tebou leteli, vás fotia? Prečo si s nimi foto nedáš? Nehraj to na Instagrame na rodinku. Veľa ľudí vie, že zrovna ty anjel nie si a mne už pretiekla trpezlivosť. Klamstiev už bolo dosť! Zbytočne sa fotíš s chlapmi,” napísala pod Karlosov záber, kde pózoval so svojou mužskou partičkou. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola
Komentár síce po chvíli vymazala, to už však bolo neskoro. Karlosovi začali všetci nakladať, čo sa do neho zmestilo a táto informácia sa, logicky, objavila aj vo všetkých médiách. Vémola sa k celej veci najprv nevyjadroval, už deň nato však sekal dobrotu doma v Česku. Následne zverejnil zábery z večere s Lelou. „Trávime pondelok sviatok tuto na teraske a nevyzerá to, že by bola Lela nas*aná alebo že by sme mali pred rozchodom. Že láska,”  usmieval sa do kamery. Jeho viac ako 200-tisícovej základni fanúšikov ale neuniklo, že Lela nepovedala ani slovo a iba sa usmievala. 

Vrava okolo videa sa strhla vo chvíli, keď Karlos zverejnil rodinnú fotografiu so svojou partnerkou aj ich spoločnou dcérkou Lili. „Rodina je najviac. Milujem dievčatá moje najviac na svete a nenecháme si to bulvárom skaziť,” napísal k snímke, čo okamžite spustilo vlnu rozhorčených komentárov. „Ten komentár o k**vách ale písala Lela, nie bulvár,” napísala istá žena, pričom jej postreh "lajklo" viac ako 1100 ľudí. 

Lela sa podľa fanúšikov na videu neprirodzene šklebila, k celej situácii sa ale nijako nevyjadrila
Zobraziť galériu (5)
Lela sa podľa fanúšikov na videu neprirodzene šklebila, k celej situácii sa ale nijako nevyjadrila  (Zdroj: Instagram K.V.)

Je to len divadielko?
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram K.V.)

Argument o tom, že celú kauzu spôsobili médiá, mu skrátka nezhltol naozaj nikto „Veď to sama okomentovala, prečo to teraz hádžeš na bulvár?” či „Pokiaľ by vaša partnerka nezverejnila pod fotku ten komentár, nikdy by to médiá ani ostatní ľudia neriešili,” znie len zopár zo stoviek rovnako ladených odkazov pre bitkára. 

Ľuďom neušlo ani to, ako sa Lela tvári na spomínanom videu. „Lela v to videu, kde hovoríte, ako je všetko v poriadku, veľmi šťastne nevyzerá. Radšej sa len "smeje",” všimol si Jiří, s ktorým súhlasilo množstvo ďalších. „Vy hovoríte, že je všetko v pohode a nič sa nedeje a Lela sa na druhej strane šklebí a divne pozerá,” konštatovali komentujúci, ktorí si myslia, že blondínka buď dostala poriadny výplach, alebo... „Dostane ďalšiu kabelku a bude zasa pokoj,” špekulujú ľudia. 

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu