Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomstvo rýchlej svadby Mary Bartalos: Takto sa to celé udialo!

Mary Bartalos s manželom Adriánom Zobraziť galériu (4)
Mary Bartalos s manželom Adriánom (Zdroj: Instagram M.B.)

BRATISLAVA - Herečka Mary Bartalos (26) spoznala svojho manžela na hodinách pohybu, ktoré Adrián vedie. Mnohých však prekvapili, keď sa rozhodli vziať už po krátkej známosti. Čím si ju tento muž tak získal?

To, že Mary Bartalos spoznala svojho manžela v štúdiu pohybu, nie je žiadnym tajomstvom. Herečka sa však teraz rozhodla poodhaliť, ako to celé prebiehalo a čím si ju Adrián získal. 

Galéria: Mary Bartalos

Stále totiž dostáva od ľudí otázku, ako sa dali dokopy. „Ako vo filme. Celkom nenáhodne. Prišla som na hodinu pohybu, pre ktorý som sa v momente nadchla. Veľmi mi hodiny movementu pripomínali hodiny pohybu a moderného tanca na VŠMU alebo na konzervatóriu. Takže som bola vo svojom,” prezradila Mary.

Tajomstvo rýchlej svadby Mary
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.B.)

Mary a Adrián spolu cvičili aj počas jej tehotenstva.
Zobraziť galériu (4)
Mary a Adrián spolu cvičili aj počas jej tehotenstva.  (Zdroj: Instagram M.B./Peter Kováč)

Nezaujal ju však len pohyb, ale aj muž, ktorý ho učil. „Ešte viac sa mi páčilo to nadšenie, ktoré mal Adi, keď učil. Učí sústredene, zmysluplne, s vášňou a radosťou, lebo to robí skutočne rád. A ja som ho ako svojho učiteľa obdivovala. A z veľkého obdivu sa zrodila láska. Na jeho hodiny som chodila každý deň. Povedal, že som bola jediná, ktorá prišla každý deň,” napísala herečka s tým, že spolu absolvovali aj množstvo otvorených a hlbokých rozhovorov. Takých, aké s nikým iným nezažila. 

„Ťažko vysvetliť, čo sme cítili a ako to, že sme po pár mesiacoch vedeli, že sa chceme vziať. Kým to človek nezažije, asi sa to aj ťažko chápe. Ale moje ja vedelo a bolo si viac ako kedykoľvek na 100% isté, že z toho učiteľa bude môj manžel,” vyznala sa umelkyňa, ktorá je dnes už aj matkou ich spoločného synčeka Noela. 

Tajomstvo rýchlej svadby Mary
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MB)

Viac o téme: Mary Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu