Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na Farme ju neznášali, potom vyrábala škandály a teraz... Aha, aké telo má Haklová v 46 rokoch!

Monika Haklová Zobraziť galériu (3)
Monika Haklová (Zdroj: Jan Zemiar)

RAKÚSKO - Na markizáckej Farme si k nej akosi nikto nevedel nájsť cestu. Po šou zas získala Monika Haklová nálepku škandalistky. V posledných rokoch však maká na sebe aj svojej postave a v 46 rokoch vyzerá snáď ešte lepšie ako predtým.

Na Farme nebola Monika Haklová takmer nikomu pochuti , označovali ju za intrigánku a klamárku. Po skončení šou mala zas nálepku škandalistky – na spoločenské akcie chodila vyzývavo oblečená, nechýbali ani nehody v pohode odhalenej bradavky či nohavičiek. 

Galéria: Monika Haklová

Pred pár rokmi však akoby si vstúpila do svedomia. Namiesto párty začala na sebe pracovať, robila si rôzne kurzy a stala sa z nej trénerka piloxingu. Blondínka sa vždy  mohla chváliť perfektnou postavou, ale odkedy sa venuje cvičeniu intenzívnejšie, vyzerá ešte lepšie ako pred rokmi. 

Najnovšie sa zas pochválila dvomi úspechmi – našla i prácu vo viedenskej poisťovni a ukázala, aké má super vypracované telo. Dokonca sa zdá, že má brucho ešte vymakanejšie ako na snímke spred dvoch týždňov. Vyzerá jednoducho parádne. A to v máji oslávila 46 rokov. 

Monika Haklová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MH)

 

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu