Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jojkársky moderátor šťastím bez seba: Stal sa z neho otec!

Z moderátora je otec. Zobraziť galériu (5)
Z moderátora je otec. (Zdroj: Facebook M.CH.)

TRNAVA - Moderátor Martin Chynoranský (41) našiel šťastie po boku krásnej Kristíny (33). Tú minulý rok v auguste požiadal o ruku a len nedávno oznámil, že sa z neho stane otec. Tá chvíľa je už tu.

Martin Chynoranský, ktorý sa deň čo deň prihovára poslucháčom z rannej šou Rádia Vlna, sa stal po prvý raz otcom. Jeho snúbenica Kristína priviedla na svet synčeka. S radostnou správou sa jojkársky moderátor z Miláčikova podelil na sociálnej sieti. „Pondelok 6. 7. 2020 o 11:45, naše posledné fotky vo dvojici s bruškom. Budúcu maminku už krútili kontrakcie. Náš Maťko sa narodil presne o 16:00,” napísal hrdý otec. Chlapček dostal meno po ňom, pri narodení vážil 3460 gramov a meral 52 centimetrov.

Martin Chynoranský sa stal otcom malého Maťka.
Zobraziť galériu (5)
Martin Chynoranský sa stal otcom malého Maťka.  (Zdroj: Instagram M.CH.)

Nadšenie Chyna s ním zdieľala aj kolegyňa z Rádia Vlna Dominika Dadíková, ktorá to s ním počas vysielania patrične oslávila. „Dobré ránko vám želáme z Rádia Vlna. Dnes teda dodržiavame špeciálny pitný režim, lebo tuto kolega je otec!” hlásila sa fanúšikom cez Instagram. „Ale nealkoholický pitný režim, lebo v robote sme. Áno, od včera od šestnástej som hrdý tato,” usmieval sa od ucha k uchu Martin. Srdečne blahoželáme a čerstvej mamičke aj drobčekovi želáme veľa zdravia a sily.

Martin Chynoranský, Dominika Dadíková oslava otcovstva (Zdroj: Rádio Vlna)

Viac o téme: Martin Chyno Chynoranský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu