Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Baby máte smolu! Dojímavé vyznanie lámača sŕdc zo Superstar: Z odkazu pre jeho ex sa vám podlomia kolená!

Dojímavé vyznanie lámača sŕdc zo Superstar! Zobraziť galériu (4)
Dojímavé vyznanie lámača sŕdc zo Superstar! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Timotej Májsky (22) patril k najvýraznejším súťažiacim poslednej série Superstar. Mladý muzikant už na kastingu otvorene hovoril o tom, že do súťaže prišiel najmä kvôli svojej bývalej láske, ktorej chcel takto vyznať svoje city. Tú podľa všetkého jeho vystúpenie veľmi neobmäkčilo, no aktuálne sa zdá, že mladej láske svitá na lepšie časy!

Na mladého fešiho si počas súťaže brúsila zuby nejedna slečna a spevák si vybudoval poriadne slušnú fanúšikovskú základňu, ktorú z veľkej časti tvoria najmä mladé baby. Nejeden by si povedal, že blondiak túto šancu využije a na svoju bývalú rýchlo zabudne, no stal sa presný opak. O znovuzískanie jej citov sa snaží naďalej, dokonca ešte viac. 

Galéria: Timotej Májsky
Dôkazom je jeho najnovšie vyznanie na sociálnej sieti. Tam zverejnil sériu videí, na ktorých hrá pieseň Wicked Game. Túto pieseň zvolil práve preto, že jeho láska ju má mimoriadne v obľube. „Môj obľúbený lovesong. Keď ho hrám, som znova s tebou. Ako tvoj partner aj milenec. A viem, že sa ti páči tiež. Preto vždy, keď tú pieseň hrám, hrám ju pre teba. Viem ju zahrať na tisíc spôsobov, tak, ako aj teba ľúbim tisíckami spôsobov. Občas do nej pridám nejakú ďalšiu pieseň z tvojich obľúbených, aby som ti ukázal, že aj dve rôzne pesničky môžu spolu fungovať. A ty si možno uvedomíš, že rovnako aj naše srdcia môžu spolu fungovať,” napísal k svojmu intímnemu klavírnemu koncertu. 

Jeho srdce bije len pre bývalú lásku. Timoteja Májskeho iné dievčatá vôbec nezaujímajú
Zobraziť galériu (4)
Jeho srdce bije len pre bývalú lásku. Timoteja Májskeho iné dievčatá vôbec nezaujímajú  (Zdroj: TV MARKÍZA)

No a ako sme spomínali, je možné, že svoju bývalú napokon predsa len obmäkčí k tomu, aby mu dala ďalšiu šancu. Superstarista prezradil, že nedávno prijala jeho pozvanie von. „Pred pár dňami som ju pozval na večernú prechádzku. Naďalej chránim jej súkromie a rešpektujem ju, preto som navrhol, aby sme sa šli prejsť večer. Len ja a ona, žiadne iné oči a uši. Potešilo ma, že súhlasila, lebo spolu, bohužiaľ, netrávime skoro žiadny čas,” prezradil Timotej. Čo si myslíte, dajú sa títo dvaja znovu dokopy? 

Viac o téme: SuperstarTimotej Májsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu