Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Andrea, kašli už na to! Verešová sa chcela blysnúť angličtinou, vyrobila si TRAPAS

Andrei Verešovej to s angličtinou opäť nevyšlo. Zobraziť galériu (7)
Andrei Verešovej to s angličtinou opäť nevyšlo. (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - Andrea Verešová (40) je vyštudovanou právničkou, takže české zákony má v malíčku... Oveľa väčší problém jej však robí napríklad taká angličtina. Už neraz predviedla, že v gramatike tohto jazyka má vážne nedostatky. Napriek tomu sa ho však na svojom Instagrame nevzdala. A opäť si vyrobila trapas!

Andrea Verešová je známa svojimi česko-slovenskými slovnými skvostmi. Neraz však dokázala, že podobné perly dokáže vyprodukovať aj v angličtine. Za všetky spomeňme vetu, v ktorej fanúšikov omylom pozývala fajčiť marihuanovú cigaretu. Namiesto slova join, totiž použila výraz joint, a tak veta nadobudla úplne iný rozmer.


Verešová opäť perlí: Chcela byť za múdru, no je na smiech!


A podobný prešľap má modelka na svojom konte opäť. Chcela okomentovať fotku zo slnečnej dovolenky, na ktorej pózuje v bielych bikinách a mentolovom plážovom župančeku. Pohodový relax pri mori chcela označiť rozprávkou, podarilo sa jej však napísať niečo celkom iné. „My own fairytail,“ napísala Verešová. 

Galéria: Andrea Verešová

Problém však nastal práve v slove rozprávka - po anglicky sa totiž píše fairytale. To, čo napísala Andrea, je v doslovnom preklade vílin chvost. Musíme však pripustiť, že mohlo ísť o zámer - za toto slovo totiž kráska pridala emotikon víly... No je to málo pravdepodobné. 

V každom prípade by Andrea mala zvážiť, či je angličtina na jej instagramovom profile naozaj potrebná. Jej fanúšikovia totiž z prevažnej väčšiny aj tak pochádzajú z Česka a Slovenska, modelkina kombinácia týchto dvoch jazykov by tak na okomentovanie fotiek absolútne postačovala. 

Andrea Verešová namiesto fairytale (rozprávka) napísala slovo fairytail (vílin chvost)
Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová namiesto fairytale (rozprávka) napísala slovo fairytail (vílin chvost)  (Zdroj: Instagram A.V.)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu