Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO len deň po pôrode: Takto vyzeralo Partlovej telo po narodení syna!

Mirka Partlová sa v decembri 2019 stala mamou. Zobraziť galériu (3)
Mirka Partlová sa v decembri 2019 stala mamou. (Zdroj: Instagram M.P.)

BRATISLAVA - Netvári sa, že je dokonalá! Sociálne siete sú plné žien, ktoré hneď po pôrode vyzerajú perfektne - aspoň teda na prezentovaných fotografiách. Herečka Mirka Partlová (35) teraz ukázala, ako vyzerala realita v jej prípade.

Mirka Partlová sa už pol roka teší zo synčeka, ktorého má s manželom Matejom Gálisom. Celé mesiace sa venovala hlavne svojmu chlapčekovi, no pred mesiacom si povedala, že je čas začať sa starať aj o seba. 

Galéria: Mirka Partlová

A pustila sa do cvičenia. „Aj ja som mala milión výhovoriek, že nemôžem, lebo a bla, bla, bla. Ale ide to! Tak žienky! Ktoré nie sú z tých šťastných, ktorým zmizne bruško hneď, ako porodia, nebojte sa začať na sebe makať. Spokojná sama so sebou, spokojné dieťa, spokojní všetci!” motivovala aj ostatné ženy prostredníctvom svojho profilu na Instagrame. 

„Je to necelý mesiac, čo som sa rozhodla dať sa konečne dokopy. O výsledku (ak sa mi podarí) vás budem informovať. Len som chcela prispieť malou dávkou inšpiračnej ľudskosti, že v tom nie ste samy,” dodala Mirka. A aby ukázala, že ona naozaj nepatrí k tým, čo majú hneď po pôrode dokonalú figúru, priložila fotografie, ktoré vznikli deň po narodení jej malého pokladu.

Mirka Partlová
Zobraziť galériu (3)

Mirka Partlová
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Mirka Gális Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu