Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Karlos Vémola išiel na dovolenku bez partnerky: Drsný odkaz od Lely... Letel tam s dvomi k**vami!

Problémy v raji? Zobraziť galériu (4)
Problémy v raji? (Zdroj: Instagram L.Č.)

PRAHA - Po tom, čo sa absolútne necitlivo vyjadril na adresu svojho deväťročného syna, má Karlos Vémola (35) na krku ďalší škandál. Pred viac ako 200-tisíc fanúšikmi mu naložila jeho partnerka Lela Ceterová (30) a vyzerá to tak, že blond sexici poriadne rupli nervy!

Karlos nedávno odišiel do francúzskeho Saint Tropéz, kde si čas užíva s partiou kamarátov. Na ich Instagramoch sa ale objavili aj dve neznáme krásky. No a tesne po tom sa pod príspevkom Vémolu objavil poriadne drsný odkaz od jeho polovičky. Ten síce po nejakom čase zmazala, no všimlo si ho obrovské množstvo ľudí. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola
„Makáme,” napísal Karlos k fotografii, na ktorej pózuje s niekoľkými ďalšími mužmi. Na prvý pohľad nevinný záber však následne Lelu vyprovokoval k naozaj šokujúcim slovám. „A tie dve k**vy, čo s tebou leteli, vás fotia? Prečo si s nimi foto nedáš? Nehraj to na Instagrame na rodinku,” začala matka jeho polročnej dcérky Lily. 

Na Karlosovom profile sa objavil takýto komentár
Zobraziť galériu (4)
Na Karlosovom profile sa objavil takýto komentár  (Zdroj: Instagram K.V.)

Karlos Vémola s partnerkou Lelou a ich dcérkou Lily
Zobraziť galériu (4)
Karlos Vémola s partnerkou Lelou a ich dcérkou Lily  (Zdroj: Instagram L.Č.)

Z jej ďalších slov potom všetkým vyplynulo, že Karlos nepatrí práve medzi tú vernú skupinu mužov. „Veľa ľudí vie, že zrovna ty anjel nie si a mne už pretiekla trpezlivosť. Klamstiev už bolo dosť! Zbytočne sa fotíš s chlapmi,” napísala Lela, ktorá síce svoj komentár neskôr stiahla, no medzitým začali fanúšikovia a široká verejnosť Karlosa doslova lynčovať.

Nikto sa ale nezamyslel nad tým, či blondínka svoj príspevok skutočne myslela vážne alebo išlo len  o nepremyslenú sarkastickú reakciu na klebety – použila totiž mnoho smajlíkov plačúcich od smiechu. Možné je teda aj to, že po tom, čo sa na Instagramoch mužov objavili dve spomínané slečny, Lela dostala niekoľko provokačných správ, z ktorých si takýmto spôsobom chcela vystreliť a nečakala, čo jej slová spôsobia. 

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu