Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exfarmárka sa stala po prvý raz mamou: Komplikácie pri pôrode, obrovský strach... TOTO je meno bábätka!

Eva Zelníková sa stala po prvý raz mamou. Zobraziť galériu (8)
Eva Zelníková sa stala po prvý raz mamou. (Zdroj: Instagram E.Z.)

ŽILINA - Usmievavú blondínku si ľudia pamätajú najmä z markizáckej šou Farma. Po reality šou sa Eva Strážnická Zelníková (25) zviditeľnila, rozbehol sa jej skvele obchod s oblečením, pred dvomi rokmi v auguste sa vydala a teraz sa im s manželom splnil sen. Stali sa z nich rodičia.

Exfarmárka Eva Zelníková sa stala po prvý raz mamou. Hoci ešte pred rokom v lete avizovala, že jej manželstvo s Matúšom sa rozpadáva, krízu napokon ustáli a spečatili to tým najkrajším možným spôsobom. Blondínka otehotnela a so svojou láskou sa pripravovali na príchod malého drobčeka.

Týmito zábermi Eva dala svetu na známosť, že z nej bude mama.
Zobraziť galériu (8)
Týmito zábermi Eva dala svetu na známosť, že z nej bude mama.  (Zdroj: Archív E.Z.)

Kysučanka mala ešte približne pred mesiacom komplikácie spojené s tehotenstvom. „Bábätko je asi netrpezlivé po mamičke a už sa nevie dočkať príchodu na svet. Začalo sa nám pýtať von troška skôr, tak ma hospitalizovali v žilinskej nemocnici. Zatiaľ sa nám polepšilo, udržiavame, ideálne by bolo, keby bábätko vydržalo ešte 2 – 3 týždne v brušku,” povedala pre Topky, keď ju ešte začiatkom júna hospitalizovali.

Tentoraz sa Eva v sobotu podelila opäť o záber z nemocnice, ktorý bol spojený s anketou či sú ženy za alebo proti epidurálke. Maličké sa pýtalo von a z mladej exfarmárky sa stala čerstvá mamina. Svojmu manželovi v sobotu vo večerných hodinách porodila synčeka, ktorému vybrali meno Matteo. „Ahojte všetci, ďakujeme za vaše správy. Ešte sa z toho všetkého dostávame. Nakoniec sa nám situácia skomplikovala a museli sme ísť akútnym cisárskym. Našťastie sme všetci v poriadku. Malý je úžasný," napísala Eva okolo desiatej večer do príbehu na Instagrame.

Napriek tomu, že sa Eva pripravovala na prirodzený pôrod, došlo ku komplikáciám a tak nakoniec musela pod nôž. Priznala, že prežívala obrovský strach, no je vďačná, že je ona i maličký v poriadku. Matteo prišiel na svet o 19:55 hod., meral 49 centimetrov a vážil 2970 gramov. „Neskutočný strach som mala. Som rada, že sme všetci ok. Ďakujem ti Bože. Človek si v minúte uvedomí veľa vecí," priznala čerstvá mama obavy, ktoré prežívala. Mamičke aj bábätku želáme veľa síl a zdravia.

Eva Zelníková priviedla v sobotu na svet svoje prvé dieťa. Synček dostal meno Matteo.
Zobraziť galériu (8)
Eva Zelníková priviedla v sobotu na svet svoje prvé dieťa. Synček dostal meno Matteo.  (Zdroj: Instagram E.S.Z.)

Viac o téme: Eva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu