Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Tvojej tváre je opäť sama: ROZCHOD... Toto je dôvod!

Hviezda Tvojej tváre je single. Zobraziť galériu (8)
Hviezda Tvojej tváre je single. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA – Známa česká herečka, ktorá sa zviditeľnila aj v šou Tvoje tvář má známy hlas, Eva Burešová (26) je opäť nezadaná. Po tom, čo našla šťastie po boku tanečníka Matyáša Adamca (20), je už dlhšie sama. Rozchod dokázala utajiť vyše mesiaca.

Sympatická mladá herečka Eva Burešová bola posledný rok šťastne zadaná po boku Matyáša Adamca. Tomu je však koniec. S tanečníkom sa dala dokopy minulý rok na jar. Dokonca to bolo presne rok po tom, čo ju opustil otec jej syna Nathaniela, ktorý čoskoro oslávi tri roky. Nová láska Eve prospievala a dokonca si jej partner skvele rozumel aj s jej drobcom.

Brunetka však priznala, že ich vzťahu je koniec. Herečka zo seriálu Slunečná a mladučký tanečník šli od seba, a to dokonca už pred vyše 4 týždňami. „Rozišli sme sa. Už je to dlhší čas. Nestalo sa nič zlé. Bolo to naše spoločné rozhodnutie a ideme si ďalej svojou cestou,“ vyjadrila sa Burešová pre expres.cz. Napokon vyšla s pravdou von a priznala aj dôvod, prečo viac nie je zadaná. „Nemali sme na seba čas a zhodli sme sa, že to tak bude pre oboch lepšie,“ uviedla pre denník Aha!. Jediným mužom jej život tak opäť ostáva len jej syn.

Takto zamilovane pôsobili Eva a Matyáš začiatkom roka na plese.
Zobraziť galériu (8)
Takto zamilovane pôsobili Eva a Matyáš začiatkom roka na plese.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Viac o téme: Eva Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu