Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mala to byť oslavy 50-ky ale... Sestra Karin Majtánovej sa vydala: FOTO Wau, to je krásna nevesta!

Sestra Karin Majtánovej sa vydala! Zobraziť galériu (4)
Sestra Karin Majtánovej sa vydala! (Zdroj: Veronika Václavová/ Happy Travel)

BRATISLAVA - Celá rodina má obrovský dôvod na radosť! Moderátorka Karin Majtánová (46), Miss Slovensko 1993, je krásna žena a parádne gény majú evidentne v rodine. Moderátorka má totiž staršiu sestru Janette, z ktorej srší rovnaký sexepíl, je lekárkou a pôsobí ako generálna riaditeľka úspešnej kliniky. Minulý rok sme písali o tom, že dámy si spoločne odskočili na dovolenku, toto leto spoločne strávili pri ešte krajšej udalosti. Janette sa totiž vydala!

Rodina mala oslavovať jej narodeniny, napokon sa rozhodla, že radšej vystrojí svadbu. V sobotu prežívala sympatická Janette jeden z najkrajších dní v živote každej ženy. Áno povedala svojmu partnerovi Jozefovi, dnes už je teda z pani doktorky spokojná novopečená manželka. Na svadbe, samozrejme, nemohla chýbať ani jej slávna sestra Karin Majtánová. 

Galéria: Sestra Karin Majtánovej sa vydala
„Brali sa v Topoľčanoch, aby mali všetko po ruke - hotel, reštauráciu, radnicu. Bolo tam skutočne nádherne,” povedala pre Topky moderátorka, ktorá nám prezradila aj to, že rovnako ako ona, i jej sestra má o rok mladšieho partnera. „Sú spolu dva roky a aj tak nás predbehli,” smiala sa Karin, ktorá vyzerala na svadbe skutočne božsky a z fotografií je na prvý pohľad jasné, že pochudla. 

Sestra Karin Majtánovej sa v sobotu vydala
Zobraziť galériu (4)
Sestra Karin Majtánovej sa v sobotu vydala  (Zdroj: Archív K.M.)

Karin Majtánová výrazne pochudla
Zobraziť galériu (4)
Karin Majtánová výrazne pochudla  (Zdroj: Archív K.M.)

„Mám takú očistu, ale nejako si to držím. Ja si myslím, že to bolo aj tými mojimi šatami. Robia krásnu postavu a ušil mi ich veľmi šikovný Erik Šimčisko, s výberom mi pomáhala kolegyňa Sonička Müllerová,” vysvetlila nám Karin, ktorá kvôli veľkému dňu do služby povolala aj vizážistku Katku, ktorá ju líči v RTVS. Najväčšou ozdobou svadby ale bola, samozrejme, samotná nevesta. 

Mala to byť oslavy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív K.M.)

Tá bola skutočne očarujúca. Ako svadobnú róbu zvolila hladké biele šaty, ktorých jednoduchú siluetu dotvárala trblietavá spona a perie v páse, čo vytvorilo skutočne pôsobivý dojem. „Akurát, že jej v nich bolo teplo, lebo mali trojštvrťový rukáv. Mala ich šité na mieru, lenže svadba mala byť pôvodne v marci a kvôli korone sa musel termín posúvať ešte trikrát. až to padlo na koniec júna. Ale keďže sú tie šaty naozaj nádherné, zhodli sme sa, že to nejako vydrží,” povedala so smiechom Karin. 

Novomanželom z celého srdca blahoželáme a prajeme veľa šťastia na ceste spoločným životom! 

Viac o téme: Karin MajtánováSestra Janette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu