Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trápne chvíle Diany Mórovej: Hnačka ju chytila rovno na javisku... Všetci boli v šoku!

Diana Mórová prišla s intímnym priznaním v relácii Záhady tela. Zobraziť galériu (4)
Diana Mórová prišla s intímnym priznaním v relácii Záhady tela. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Aj herci sú len úplne normálni ľudia, ako my ostatní, a tak ich neobchádzajú ani úplne bežné zdravotné problémy. Diana Mórová (50) otvorene priznala, že ju chytila hnačka rovno na javisku. Keď začala nepríjemné chvíle riešiť, všetci zostali v šoku!

S týmto intímnym priznaním prišla Diana Mórová v relácii Záhady tela ešte minulý rok v marci. V sobotu však verejnoprávna RTVS časť so známou herečkou opakovala. No a práve tam prišla reč na črevné problémy, ktoré neraz človeka dokážu zastihnúť v tej najnevhodnejšej chvíli. 

Galéria: Diana Mórová vo filmoch, seriáloch a v divadle

Práve s takýmto zážitkom má skúsenosť aj sympatická slovenská herečka. „Vieš, čo je najhoršie? Keď ťa to chytí a ty hráš na javisku. Mne sa to raz stalo a musím sa priznať, to je, to je...“ ťažko hľadala slová Mórová. Moderátor relácie Marián Miezga sa však zaujímal, či sa umelkyni podarilo hru dohrať. 

„Musela som odbehnúť, všetci boli v šoku, kam tá išla a potom som sa vrátila. Najhoršie je, keď ťa to stále častejšie a častejšie prepadáva na tom javisku, lebo máš bolesti. A v bolestiach hrať, to je hrozné,“ priznala bez ostychu Diana. Tak schválne, zastihla už aj vás hnačka v podobne nevhodnej chvíli?

Dianu Mórovú chytili črevné problémy priamo na javisku.
Zobraziť galériu (4)
Dianu Mórovú chytili črevné problémy priamo na javisku.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu