Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zákulisie Superstar: Trápne maniere mladých spevákov a.. Dievčatám musela dať šaty Bagárová!

O tomto ste doteraz netušili! Zobraziť galériu (3)
O tomto ste doteraz netušili! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Posledná séria Superstar je už niekoľko dní za nami a pozná svoju víťazku, ktorou sa stala 19-ročná Barbora Piešová. Ošiaľ okolo speváckej súťaže však ešte stále tak celkom neopadol. Najnovšie sa objavili informácie zo zákulisia šou a veru, nad niektorými budete len nechápavo krútiť hlavou!

O tom, čo sa dialo v zákulisí šou, prehovoril pre portál markiza.sk stylista Filip Vaněk, ktorý sa počas každého kola staral o to, aby mladé talenty na pódiu vyzerali ako svetové hviezdy. Niekomu by sa mohlo zdať, že ide o džob snov, no táto práca vie byť mimoriadne komplikovaná. Kríza nastala aj kvôli koronavírusu. Práve to bol dôvod, prečo meškali dodávky outfitov pre súťažiacich. 

Galéria: Finále Superstar 2020
Objednávky sa oneskorili, a tak museli tvorcovia na čele s Filipom doslova variť z vody. „Všetko bolo zo dňa na deň inak a všetci sme sa dosť zapotili pri zháňaní oblečenia zo všetkých možných zdrojov. Dokonca nás raz zachránila aj Monika Bagárová, ktorá priniesla plné vrece vlastného oblečenia, aby sme ho použili pre súťažiace. Za to jej veľmi ďakujem,” prezradil Vaněk. 

Mladí speváci vyzerali ako hviezdy, s niektorými sa však pracovalo trochu komplikovanejšie.
Zobraziť galériu (3)
Mladí speváci vyzerali ako hviezdy, s niektorými sa však pracovalo trochu komplikovanejšie.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dievčatá vraj najradšej nosili outfity, ktoré čo-to odhaľovali.
Zobraziť galériu (3)
Dievčatá vraj najradšej nosili outfity, ktoré čo-to odhaľovali.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Naznačil aj to, že nie všetci speváci boli spokojní s tým, aký look im jeho tím vytvoril. Paradoxom je, že maniere neukázali len dievčatá. „Boli momenty, kedy niektorí súťažiaci mali problém obliecť si určité veci, ale vždy sme našli balans a vysvetlili sme im, že ide o prospech šou. Možno sa viac sťažovali chlapci, teda najmä jeden z nich,” vyjadril sa Filip, no neprezradil, o koho konkrétne išlo. 

Rovnako ako keď priznal, že zabrať im dalo aj jedno z dievčat. „Tiež tu bola súťažiaca, ktorá si neustále neodborne prerábala mejkap a vlasy,” vyjadril sa, no a netajil ani to, že niektorým sa outfity natoľko páčili, že špekulovali aj o kúpe. Majstrami v tom boli Marián Čekovský a Pepe Majeský, ktorí si vďaka Superstar doplnil šatník. „Marián si pravidelne polku vecí zobral a druhý nakupujúci bol režisér Pepe Majeský, ktorý má slabosť na obliekanie. My s tým už rátame a on potom naháňa asistentku, aby išla do bankomatu vybrať peniaze,” prezradil Vaněk. 

Viac o téme: Superstar 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu