Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bolesť Evy Mázikovej: Už sa to takmer nedá vydržať... Robte s tým niečo!

Eva Máziková Zobraziť galériu (2)
Eva Máziková (Zdroj: Instagram EM)

MNÍCHOV - Koronavírus nám priniesol do životov rôzne obmedzenia. Azda najhoršie je, keď sa nemôžete stretnúť s tými najbližšími príbuznými, keď žijete v rôznych krajinách. Aj Eva Máziková (70) prežíva bolesť z toho, že nemôže navštíviť svoju 93-ročnú mamu.

Hoci sa opatrenia už dosť uvoľnili, cestovanie stále nie je úplne jednoduché. Môžete navštíviť iba niektoré krajiny, a to buď iba na 48 hodín, alebo vám hrozí karanténa. A mnohé štáty navyše nemajú možnosť e-karantény ako my na Slovensku. 

Galéria: Eva Máziková

To je problém aj pre Evu Mázikovú. „Ja už by som tak strašne chcela, aby tento lockdown čo najrýchlejšie sa otvoril, aby sme už mohli cestovať, hlavne, aby som sa dostala k mame,” povedala svojim fanúšikom na Instagrame. A bolo jasné, že ju to naozaj trápi. „Lebo toto už bolí, doslovne bolí, že som ju tak dlho nevidela. Pohladkať ju, pobozkať ju... Ale aj s priateľmi sa stretnúť, to by bolo strašne krásne. Dúfam, že sa to veľmi rýchlo zmení,” vyjadrila svoju nádej. 

Niet sa čo čudovať, keď jej milovaná mama má už vyše 90 rokov a Eva je bežne zvyknutá navštevovať ju tak často, ako sa len dá. 

Fotografia Evy Mázikovej a jej mamy Anny z roku 2014
Zobraziť galériu (2)
Fotografia Evy Mázikovej a jej mamy Anny z roku 2014

 

Viac o téme: Eva MázikováKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu