Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Češka má svoj vlastný svet: Rozpráva sa s koronavírusom a kamaráti sa s kravami!

Lucie sa vraj zhovárala s koronavírusom. Zobraziť galériu (8)
Lucie sa vraj zhovárala s koronavírusom. (Zdroj: Instagram L.V.)

PRAHA - Kedysi patrila medzi hviezdy televízie Prima, bola reportérkou českého Topstaru. Lucie Vonchitzki Špaková (32) sa však teraz venuje skôr duchovnu, založila si blog, kde sa venuje životnej rovnováhe ženy. Keď svet začal obliehať koronavírus, ona si s ním dala rande a pokecali si a len nedávno sa pochválila novými kamarátkami - kravami.

Najprv bola známou tvárou televízie, teraz sa venuje rovnováhe ženskej duše a tela. Je šťastne vydatá, má krásnu zdravú dcéru a našla zmysel života v duchovne a meditáciách. Fanúšikov na Instagrame zásobuje spôsobmi, ako meditovať, ako sa prečistiť a dokonca má aj blog Svět.nice, kde šíri svoje myšlienky. A práve tam uverejnila slová o tom, ako sa rozprávala s koronavírusom, ktorého sa ľudia tak veľmi obávali.

Lucie Špaková sa venuje duchovnu a ženskej životnej rovnováhe.
Zobraziť galériu (8)
Lucie Špaková sa venuje duchovnu a ženskej životnej rovnováhe.  (Zdroj: Instagram L.V.)

Spočiatku sa ho bála aj samotná Lucie, no kamarátka jej povedala, že odkedy s ním mala ona sedenie, už je v pohode. A tak sa plavovláska na to dala tiež. Vybrala sa do sauny, zavrela oči a začala meditovať. Keď už bola na tej správnej vlne, tak si k sebe prizvala koronavírus. „Požiadala som, nech na seba vezme podobu, s ktorou môžem komunikovať. Predstavil sa mi ako vysoká čierna bytosť so zvláštnymi chápadlami a nahnevanou tvárou. „Prečo prichádzaš? Aké je tvoje posolstvo?” opýtala som sa. „Mojím zámerom je donútiť ľudí k vnútornému rozjímaniu, prinášam očistu a veľké zmeny. To, čo je kvalitné, zostane, to, čo je iluzórne, vo veľkej väčšine zmizne. Prichádzam k ľuďom, ktorí potrebujú silnú ranu od života k tomu, aby sa zastavili a šli inou cestou. Pôsobím veľmi v energetickom poli nielen fyzicky, ale hlavne mentálne,” odpovedal,” píše sa na blogu Špakovej, kde takto opísala stretnutie s koronavírusom.

Lucie, samozrejme, nenechala nič na náhodu a rovno sa opýtala, čo by mala robiť preto, aby bola s COVID-19 v súlade, mohla byť zdravá a mať pokojný život. Aj na to jej vraj vírus spôsobujúci svetovú pandémiu odpovedal. Vraj nech s ním tancuje, dýcha, verí sebe a robí ďalej, čo ju baví. „Hlavne sa zastav,” povedal vraj vírus. „V tú chvíľu som ucítila, ako sa premieňa jeho žiara na bielu a ja ju objímam. Tancujeme spolu v srdci. Cítim obrovskú vďačnosť za to, čo prináša,” rozpísala sa o meditácii s koronou Lucie.

Dokonca sa Lucie mala zhovárať a tancovať s koronavírusom.
Zobraziť galériu (8)
Dokonca sa Lucie mala zhovárať a tancovať s koronavírusom.  (Zdroj: svetnice.com)

Po tom, čo sa „skamarátila" s kovidkom, však vyrukovala s ďalšou novinkou. Našla si totiž nové kamarátky. A sú nimi kravy. Doslova. Nie myslením, či správaním. Jednoducho zvieratá. „Už 3 mesiace mám za kamarátky tieto nádherné stvorenia. Každý deň ich pozorujem, ako v pokoji a s nadhľadom žujú trávu. Sú tak krásne pokojné, dôstojné – jednoducho mindfullnes v priamom prenose,” napísala Lucie k videu s kravou.

To však nie je všetko. Okrem toho, že ich považuje za svoje kamarátky, neprekáža jej ani to, ak ju samotnú nazvete kravou. „Pokiaľ mi niekto v živote povie ty krava, zloží mi naozaj najväčšiu poklonu,” píše. Nuž, nabudúce si asi radšej dvakrát rozmyslite, či slovo krava chcete použiť ako nadávku.

Napokon pridala aj video s kravami a napísala, že sú to jej nové kamarátky.
Zobraziť galériu (8)
Napokon pridala aj video s kravami a napísala, že sú to jej nové kamarátky.  (Zdroj: Instagram L.V.)

Viac o téme: Lucie Vonchitzki Špaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu