Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia silikónka! Markizácka kráska išla pod nôž: Má nové prsia, ale... žiadne bomby!

Lucia Gachulincová Zobraziť galériu (8)
Lucia Gachulincová (Zdroj: Instagram L.G.)

BRATISLAVA - Lucia Lula Gachulinová, známa z markizáckej Farmy, podstúpila včera operáciu pŕs. zaradí sa tak do plejády známych tvárí, ktoré sa pýšia silikónovými hrudníkmi. No brunetka zostala pri zemi a neobjednala si žiadne mega bomby.

Lucia Gachulincová sa podrobila operácii pŕs. Svojich fanúšikov o tom informovala na Instagrame po zákroku. „Tak ja mám po operácii, nechcela som vás tým zaťažovať, resp. seba zaťažovať, lebo viem, že by mi prišlo veľa správ a možno by som sa ešte viacej bála, ale už to mám za sebou a fakt sa z toho teším,” povedala Lula a následne zdôraznila, že je rada, že to už má za sebou. 

Ďalšia silikónka! Markizácka kráska
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram llnzz)

Rovnako ako po každej operácii, aj po zväčšení pŕs cíti žena bolesť a necíti sa príliš príjemne. „Bolieť to bolí, je to ako silná, naozaj silná svalovica,” prezradila brunetka. Najhoršia pre ňu ale bola dnešná ranná cesta domov. „Už som doma a tieto výtlky na cestách, to vážne? Ten týpek, čo spravuje tieto cesty, mal by si dať spraviť nové prsia a skúsiť sa previezť po Bratislave,” rozhorčila sa bývalá farmárka. 

Ako Lula prezradila, prsia si dala urobiť primerane k postave. Nesiahla teda po obrovských implantátoch, ale po strednej veľkosti. Konkrétne 295 mililitrov. 

Ďalšia silikónka! Markizácka kráska
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram llnzz)

 

Viac o téme: Lucia Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu