Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Patrasová vytočená do biela: Svojmu talianskemu priateľovi dala prístup k účtu a... Uff, bola to chyba?!

Dáda Patrasová zúri. Zobraziť galériu (11)
Dáda Patrasová zúri. (Zdroj: Instagram DP)

PRAHA - Po neustálych doťahovačkách s ešte stále zákonitým manželom Felixom Slováčkom (77) našla česká herečka Dáda Patrasová (64) šťastie po boku Taliana Vita. Tomu verí natoľko, že mu dala prístup k svojmu účtu, no nedopadlo to zrejme tak, ako tmavovláska dúfala. Teraz okolo seba chrlí jed!

Herečka totiž milencovi dala prístup k svojmu instagramovému kontu. No a temperamentný Talian sa pri spravovaní jej oficiálneho účtu často nechá uniesť. Vytvára rôzne koláže a fotky, ktoré však Patrasovej fanúšikovia nevedia oceniť. Namiesto toho ich označujú za psychedelické. A to už tmavovlásku poriadne naštartovalo. 

Galéria: Herečka Dagmar Patrasová

„Už som novinárom veľakrát hovorila, že to nerobím ja, ale že to robí Vito a mne to nevadí. Naopak ma to teší, pretože je to človek, ktorý na mňa myslí a má ma rád. Dala som Vitovi prístup k svojmu účtu a on tie koláže robí preto, že ho to baví,“ vyjadrila sa českému magazínu Sedmička Patrasová.

Patrasová vytočená do biela:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram D.P.)

„Vymýšľa každý deň jednu a mne sa to páči. Čo je komu do toho? Je to môj Instagram a ja si na svojom účte môžem robiť, čo chcem. Komu sa to nepáči, nech mi tam nelezie a ide inde!“ hovorí rozzúrená herečka. „Tí, ktorí píšu tie hnusy, musia mať nejaký problém, pretože inak sa tá zloba nedá pochopiť.“

Patrasová vytočená do biela:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram D.P.)

Viac o téme: Dáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu