Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mária Čírová sa pochválila záberom s bábätkom: FOTO priamo z pôrodnice!

Mária Čírová Zobraziť galériu (9)
Mária Čírová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Obľúbená speváčka Mária Čírová (31) posledné dni zdieľala na Instagrame prípravy na príchod vytúženého synčeka na svet. V utorok sa pochválila krásnym a dojemným záberom s bábätkom priamo z pôrodnice!

Mária Čírová s manželom Mariánom Kachútom si vysnívali tretie bábätko. S radostnou novinkou sa s verejnosťou podelila na sviatok všetkých zamilovaných a nie je to tak dávno, čo svojim fanúšikom prezradila aj pohlavie bábätka. Speváčka z Trnavy má dve krásne deti - syna Huga a dcérku Zoe, ktorí sa mimoriadne tešia na bračeka.

Galéria: Mária Čírová čaká bábätko

Kým však bábätko príde na svet a rodinka sa rozrastie na päťčlennú, prejde ešte niekoľko týždňov. Mária sa však už teraz pochválila záberom s bábätkom. Vrátila sa späť v minulosti o osem rokov, keď na svet priviedla svoju malú kópiu Zoe. Jej dcérka totiž včera oslavovala narodeniny a pri tejto príležitosti zverejnila Čírová dojemnú fotku s dievčatkom priamo z pôrodnice. „Moje narodeninové dievčatko!!!! Všetko najlepšie Zoe, milujeme ťa najviac na svete,” napísala k fotke budúca trojnásobná mama, ktorá si už čoskoro bude môcť podobnú fotku urobiť so synčekom.

Mária Čírová sa vrátila v čase do momentu, keď dala život svojej dcérke.
Zobraziť galériu (9)
Mária Čírová sa vrátila v čase do momentu, keď dala život svojej dcérke.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu