Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ben Cristovao na zábere so ženou: ČOŽE? Neuveríte, kto je tá šupa!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao (Zdroj: Instagram B.C.)

PRAHA - Vďaka speváckej súťaži sa Ben Cristovao (32) dostal do povedomia ľudí hneď dvakrát. Najprv ako súťažiaci, neskôr ako porotca, ktorý rozhodoval o osude nádejných talentov. Ako jeden z mála ma úspešne našliapnutú kariéru a kopec fanúšikov. Tí, keď zhliadli fotku so ženou, ktorú pridal na Instagram, nechceli veriť.

Ben Cristovao sa prebojoval do finálovej zostavy Superstar v roku 2009 a hoci nezvíťazil, zem sa po ňom nezľahla. Ba práve naopak. Súťaž nakopla jeho kariéru a dokonca natoľko, že v minulej sérii zasadol do porotcovského kresla vedľa kata Paľa Haberu, ktorý kedysi rozhodoval práve o jeho postupe. Ben sa dokonca dostal aj na zoznam účinkujúcich v Eurovízii, aby reprezentoval Českú republiku.

Ben Cristovao vďaka Superstar naštartoval svoju kariéru.
Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao vďaka Superstar naštartoval svoju kariéru.  (Zdroj: Instagram B.C.)

Svojich fanúšikov teší príspevkami na Instagrame a delí sa s nimi s novinkami v jeho živote. Nedávno sa pochválil záberom, na ktorom pózuje s krásnou a štýlovou ženou. Obrovské prekvapenie pre jeho followerov však je, že ide o Benovu mamu. K fotke totiž napísal jednoduchý, no výstižný popis: „Mamka".

Len málokto by však veril, že tá šupa je mamou superstaristu. Svedčia o tom aj komentáre. „Tvoja mama vyzerá veľmi dobre," napísala Marina Laduda, ktorá súťažila v tohtoročnej Superstar. „Keby si nenapísal, že mamka, tak si myslím, že napríklad sestra," ozvala sa istá Tereza a že Benova mama vyzerá skvele, potvrdila aj Auris: „Tak mamka je fest kosť! Fakt klobúk dole."

Ben Cristovao sa pochválil záberom s mamou.
Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao sa pochválil záberom s mamou.  (Zdroj: Instagram B.C.)

Viac o téme: Ben Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu