Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

BABYBOOM v slovenskom šoubiznise na spadnutie: Krásna Čírová, hejtovaná Cibulková aj kontroverzná tehotná farmárka!

Babyboom Zobraziť galériu (10)
Babyboom (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Minulý rok ženám v slovenskom šoubiznise prial a bol doslova plodný. Mnohé známe tváre oznámili radostné správy, niektoré už svoje uzlíčky šťastia majú doma, iné dámy to ešte len čaká. V očakávaní je stále Mária Čírová čakajúca tretie vytúžené dieťatko, tiež Dominika Cibulková, ktorá je zrejme najviac komentovanou a hejtovanou tehuľkou, aj kontroverzná exfarmárka Gabriela Bullová.

Speváčka Mária Čírová všetkých prekvapila, keď potvrdila, že je tehotná. Rodáčka z Trnavy má totiž s manželom Mariánom Kachútom už dve ratolesti - Huga a Zoe, no ako sama povedala, bábätko plánovali a veľmi sa tešia. Už len 9 týždňov ju delí od stretnutia s milovaným synčekom.

Mária Čírová
Zobraziť galériu (10)
Mária Čírová  (Zdroj: Instagram)

To, že je Dominika Cibulková v radostnom očakávaní, najprv tajila a na otázky o tehotenstve odpovedala záporne. Keď však prešiel prvý trimester, s manželom Michalom sa podelili o šťastnú novinu. Bývalá tenistka nosí pod srdcom synčeka Jakubka, ktorému vystrojila už aj prvú párty. Dominika patrí medzi snáď najpreberanejšie tehuľky - jedni ju milujú a iní zasa hejtujú všetko, čo urobí. A počas tehotenstva dupľom. 

Dominika Cibulková
Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková  (Zdroj: Instagram)

Dominika Kid Kovács sa už svojho druhého bábätka nevie dočkať. Keď sa dozvedela, že je tehotná, veľmi sa tešila a dávala na seba veľký pozor. Aj preto, že s manželom Tomim pred vyše rokom o bábätko prišli. Teraz je však všetko v poriadku a ich synček sa dočká bračeka. 

Dominika Kid Kovács
Zobraziť galériu (10)
Dominika Kid Kovács  (Zdroj: Instagram)

O tehotenstve herečky Anny Jakab Rakovskej sa šepkalo už dlhšie, no ani ona, ani jej manžel Robo Jakab to nepotvrdili. Nie je to tak dávno, čo sa sami pochválili krásnou správou a nechali si rovno urobiť pamiatku na toto obdobie, kedy rodáčka z Prešova nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. 

Anička Jakab Rakovská
Zobraziť galériu (10)
Anička Jakab Rakovská  (Zdroj: Instagram/Dorota Holub)

Aj moderátorka Barbora Krajčírová oznámila radostnú novinku, že pod srdcom nosí svoje druhé bábätko. Manželovi Ľubošovi Krajčírovi privedie na svet bábätko a jej dcérka Amia, ktorú má s hudobníkom Tomim Popovičom, sa dočká súrodenca. 

Barbora Krajčírová
Zobraziť galériu (10)
Barbora Krajčírová  (Zdroj: Instagram)

Obrovskú radosť prežíva aj markizák Viktor Srebryakov s partnerkou Michaelou Kickovou, ktorá moderuje v rádiu. Jej tehotenstvo bolo prezradené vďaka videoklipu Dominiky Mirgovej a odvtedy sa Kicka chváli tehotenskými fotkami. Pod srdcom nosí malú princeznú, ktorej s priateľom vybrali netradičné meno Alethea. 

Michaela Kicková
Zobraziť galériu (10)
Michaela Kicková  (Zdroj: Instagram)

Za pár to má aj ďalšia exfarmárka Eva Zelníková. Ešte minulý rok s manželom prežívali krízu a vyzeralo to na rozchod, no očividne ju zažehnali a obaja sa tak tešia, že sa ich rodinka čoskoro rozšíri o ďalšieho člena. Pohlavie bábätka si nechávajú pre seba. 

Eva Zelníková
Zobraziť galériu (10)
Eva Zelníková  (Zdroj: Instagram E.Z.)

Tretie dieťatko nosí podobne ako Mária Čírová pod srdcom aj manželka hudobníka Ondreja Kandráča Erika. Dvojica má synčeka Ondreja a dcérku Emku, ktorí sa už čoskoro dočkajú súrodenca. Všetci doma túžobne očakávajú malú Máriu. 

Erika Kandráčová
Zobraziť galériu (10)
Erika Kandráčová  (Zdroj: Facebook E.K.)

Tehotenstvom prekvapila aj kontroverzná exfarmárka Gabriela Bullová, ktorá sa do pamäti ľudí zapísala aj ako domina. Tá našla lásku v podobe mladšieho muža Laciho, s ktorým sa už stihla aj zasnúbiť. Gabika už má dve deti - syna a dcéru, ku ktorým čoskoro pribudne súrodenec. Markizáčka nosí pod srdcom chlapčeka a podľa informácií, ktoré nám prezradila ešte v čase, keď oznámila tehotenstvo, chlapček sa bude volať Lacko po otcovi. 

Gabriela Bullová
Zobraziť galériu (10)
Gabriela Bullová  (Zdroj: Instagram G.B.)

Viac o téme: Dominika CibulkováMária ČírováGabriela BullováBabyboom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu