Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Koronakríza minulosťou? Česi už veselo chodia na promi akcie: Žiadne odstupy, ani rúška!

České známe tváre už veselo chodia na promi akcie. Zobraziť galériu (4)
České známe tváre už veselo chodia na promi akcie. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V uplynulých mesiacoch vlády po celom svete zaviedli opatrenia, aby šíriaci sa koronavírus dostali pod kontrolu. Na Slovensku sa situácia výrazne zlepšila, a preto zákazy pomaly uvoľňujeme. No oveľa pomalšie ako v susednom Česku. Tam sa tvária, že koronakríza je už minulosťou. Známe tváre si veselo chodia na promi akcie. A nedodržiavajú žiadne odstupy, dokonca nenosia ani rúška!

Slovenská vláda zaviedla opatrenia súvisiace s koronavírusom skôr, no aj napriek uspokojivým výsledkom ich uvoľňuje oveľa pomalšie, ako to robia v susednom Česku. Tam sa dokonca tvária, akoby koronakríza už úplne vyšumela. České médiá sú dnes už totiž plné promi akcií, ktoré sa konajú.

V utorok sa napríklad v jednej z pražských reštaurácií uvádzala do sveta nová kniha. Krstu sa, samozrejme, zúčastnilo mnoho známych osobností. Za všetky spomeňme napríklad speváčku Martu Jandovú, či porotkyňu markizáckej SuperStar Patriciu Pagáčovú. 

Zaujímavosťou je, že hoci ešte donedávna všetci žili v strachu z nebezpečného COVID-u, aktuálne sa osobnosti už usmievajú na večierkoch bez rúšok, či dodržiavania akéhokoľvek odstupu. 

Marta Jandová síce na akciu dorazila v rúšku, no tam si ho hneď zložila a zabudla aj na bezpečný odstup od ľudí.
Zobraziť galériu (4)
Marta Jandová síce na akciu dorazila v rúšku, no tam si ho hneď zložila a zabudla aj na bezpečný odstup od ľudí.  (Zdroj: Profimedia)

V Česku sú už bez obmedzení povolené akcie do 100 ľudí, no rovnako ako u nás, aj u nich stále platí, že rúška vonku síce nosiť nemusia, no vnútri by ich mali mať na tvári. 

Akcie sa zúčastnila aj porotkyňa SuperStar Patricie Pagáčová (vpravo). Tiež nedodržiavala bezpečný odstup.
Zobraziť galériu (4)
Akcie sa zúčastnila aj porotkyňa SuperStar Patricie Pagáčová (vpravo). Tiež nedodržiavala bezpečný odstup.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Marta JandováPatricie Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu