Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenský moderátor sa s tým nebabre: Do štúdia prišiel s holým zadkom!

Do štúdia prišiel s holým zadkom! Zobraziť galériu (7)
Do štúdia prišiel s holým zadkom! (Zdroj: Rádio Anténa Rock)

BRATISLAVA - Sú moderátori, ktorí sa berú vážne a na tom stavajú svoju popularitu, iní sa zas neboja vtipkovať, vystreliť si zo seba či šokovať nejakým počinom. K tej druhej skupinke ľudí patrí Tomáš Kadlec (43), ktorého verejnosť pozná skôr po hlase ako Tomaggia z Rádia Anténa Rock. A ten sa s tým rozhodne nebabre!

Fanúšikovia rockovej hudby Tomaggia veľmi dobre poznajú, i keď zrejme viac po hlase, než jeho tvár. V rannej šou sa poslucháčom prihovára spoza mikrofónu a vidieť ho môžu len cez sociálne siete. A práve jednu fotografiu, na ktorej Tomáš zapózoval v skutočne odvážnom outfite, zdieľalo rádio na svojom instagramovom profile.

Tomáš Tomaggio Kadlec si dokáže urobiť žarty aj sám zo seba.
Zobraziť galériu (7)
Tomáš Tomaggio Kadlec si dokáže urobiť žarty aj sám zo seba.  (Zdroj: Rádio Anténa Rock)

Ešte v polovici mája v kalendári svietili traja zamrznutí muži a takmer každý z nás sa musel preorientovať na chladné počasie a lepšie sa obliecť. Prípad Tomaggia bol však iný. Ten sa totiž rozhodol, že aj napriek zime si on urobí pekný, slnečný deň aspoň v štúdiu.

Natiahol na seba jedny z najkontroverznejších mužských plaviek, aké poznáme, tzv. boratky a doslova s holým zadkom odmoderoval svoje vstupy. „Traja zamrznutí prišli, ale Tomaggio sa rozhodol, že bude mať leto,” píše sa pri fotografii moderátora v štúdiu. Mnohých tento nečakaný krok pobavil, iným to prišlo cez čiaru. Každopádne to moderátor rádia bral ako žart. A čo vy, dali by ste sa na niečo podobné nahovoriť?

Takto Tomaggia v štúdiu zrejme nečakali.
Zobraziť galériu (7)
Takto Tomaggia v štúdiu zrejme nečakali.  (Zdroj: Rádio Anténa Rock)

Viac o téme: Tomáš Tomaggio KadlecRádio Anténa Rock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu