Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fúúú, to je postavička: Slovenská speváčka je na materskej vysekanejšia než kedykoľvek predtým!

Natália Hatalová Zobraziť galériu (2)
Natália Hatalová

BRATISLAVA - Koncom marca speváčka Natália Hatalová (30) oslávila prvé narodeniny svojej dcérky Viktórie. Po pôrode nezaháľala a pomaly sa dostávala do formy. Takú postavičku, akú teraz ukázala, by však čakal asi málokto...

Natália Hatalová sa stala známou, keď sa ako sotva dospelá postavila pred porotu SuperStar a všetkých rozosmiala svojím nákazlivým smiechom. Medzitým vyštudovala JAMU v Brne a stala sa muzikálovou herečkou. 

Galéria: Natália Hatalová

V lete 2016 sa vydala a minulý rok 29. marca porodila dcérku. Už päť mesiacov po radostnej udalosti nabrala odvahu ukázať sa v plavkách a vôbec nevyzerala zle. No aktuálne svojou postavou doslova šokovala – v dobrom. Natália má také vypracované bruško, ako snáď ani nikdy predtým nemala. 

„V poslednej dobe je naše zrkadlo dosť často obsadené Vicou. Počas dnešného Vikinho spánku som sa pred ním zastavila aj ja... A zistila som, že Viki je celkom dobrá kondičná trénerka,” napísala speváčka k svojej najnovšej fotke.

Fúúú, to je postavička:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram NH)

Niet sa čo čudovať, že po záberom sa nakopili pochvalné komentáre. „Vyzeráš brutálne, podľa mňa si taká štíhla ešte nebola, ako ťa tak od Superstar sledujem,” uviedla jedna zo žien. Ako však Natália vo svojom príspevku dodala, dcérku záujemcom ako trénerku nepožičia. 😀

Viac o téme: Natália Hatalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu