Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Evelyn pred rokom a dnes: Je z nej brutálna SEXBOMBA!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (3)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram EK)

BRATISLAVA - Komička Eva Evelyn Kramerová (30) sa minulý rok s odhodlaním pustila do chudnutia a výsledky sú úžasné. Jej najnovšia fotka spôsobila vlnu pochvalných reakcií. Keď si porovnáte zábery spred roka a dnes, musíte uznať, že sa z nej vykľula sexbomba.

Evelyn pred pár dňami oslávila okrúhlu 30-ku a hoci je to nízky vek na bilancovanie, predsa len – ak si nejaké spravila, môže byť spokojná. Podarilo sa jej presláviť už v pomerne mladom veku, má za sebou seriál, účinkovanie vo filmoch aj moderovanie šou Farma a pozná ju takmer každý Slovák. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

Navyše sa jej podarilo úžasne zapracovať aj na svojom zovňajšku. Už mesiace prekvapuje tým, ako sa postupne mení a vyzerá stále lepšie a lepšie. Hoci aj svoje kilogramy navyše vedela nosiť s úsmevom na tvári, aktuálne sa určite cíti lepšie. 

A na najnovšej instagramovej fotografii vyzerá doslova ako akási femme fatale. „Wow, čím ďalej, tým chudšia,” všimli si ľudia zmenu a podľa mnohých fanúšikov je čím ďalej, tým krajšia. Komplimentov sa dočkala od žien: „Sexi Eva! Normálne si ma zbalila touto fotkou,” ale samozrejme aj od mužov: „Uff, riadna si sexbomba.” A naozaj sa s nimi nedá nesúhlasiť. Evelyn, vyzeráš úchvatne! 

Eva Evelyn Kramerová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EK)

Len pre porovnanie, takto vyzerala Evelyn v máji 2019: 

Eva Evelyn Kramerová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EK)

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu