Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Obrovská radosť Márie Čírovej: Prezradila pohlavie bábätka... Chlapček či dievčatko?

Mária Čírová prezradila pohlavie bábätka. Zobraziť galériu (7)
Mária Čírová prezradila pohlavie bábätka. (Zdroj: Instagram M.Č.)

BRATISLAVA - Všetkých veľmi milo prekvapilo, keď speváčka Mária Čírová (31) potvrdila správu, že ich rodinka sa rozrastie o ďalšieho člena. K jej dvom deťom deťom tak čoskoro pribudne vytúžené bábätko, ktoré kráska s manželom plánovala. Konečne prezradila pohlavie!

Presne na sviatok všetkých zamilovaných potvrdila Mária Čírová s manželom radostnú správu. Speváčka pod srdcom už nejaký čas nosila svoje tretie dieťatko, ktoré s Mariánom plánovali a vysnívali si ho. „Tento rok sa zo mňa stane trojnásobná mama! Je to viac než úžasné. Cítime sa vďační a požehnaní. S manželom aj deťmi prežívame veľkú radosť,” vyjadrila sa vtedy pre náš web.

Galéria: Mária Čírová čaká bábätko

Hoci krásna tehuľka už dlhšie vedela, či k Zoe a Hugovi pribudne braček alebo sestrička, rodinka si to nechávala pre seba. Až do včera. Mária sa rozhodla konečne pohlavie bábätka odtajniť. Urobila tak prostredníctvom Instagramu, kde zdieľala video zostrihané jej manželom. Na ňom je vidieť číra radosť budúcej trojnásobnej mamičky aj jej dvoch detí. „Pre svet môžeš byť len jedným človekom, ale pre nás budeš celým svetom, chlapček náš!” napísala plavovláska k dojemnému videu.

Mária Čírová prezradila, či pod srdom nosí chlapčeka alebo dievčatko.
Zobraziť galériu (7)
Mária Čírová prezradila, či pod srdom nosí chlapčeka alebo dievčatko.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

V ňom spoločne s deťmi prasknú čierny balón, z ktorého sa rozprsknú modré konfety. Budúca trojnásobná mamička doslova skáče od radosti a aj na konci videa zaznie radostný výkrik. „Chlapca, máme chlapca,” teší sa rodáčka z Trnavy, ktorá sa svojho uzlíka šťastia nevie už dočkať. Od stretnutia s novým členom delí rodinu Kachútovcov už len 10 týždňov.

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu