Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda markizáckych Sestričiek sa vydala: Obrad v rúškach a rozprávkové ružové šaty!

Hviezda markizáckych sestričiek sa vydala! Zobraziť galériu (5)
Hviezda markizáckych sestričiek sa vydala! (Zdroj: TV MARKÍZA)

KOŠICE - A už je z nej vydatá pani! Napriek tomu, že koronavírus ľuďom skomplikoval mnoho plánov, hneď po tom, čo sa opatrenia trochu uvoľnili, herečka Anikó Vargová v sobotu vystrojila svadbu!

Radostnú správu priniesol kosice.korzar.sme, Seriálová Táňa si za manžela vzala svojho dlhoročného partnera Jozefa Kačmarčíka.Ten pracuje ako vedec pre Slovenskú akadémiu vied v Košiciach. Práve tam si snúbenci povedali svoje áno, hoci ani jeden z nich z metropoly východu nepochádza, 

„Je to v strede našich dvoch rodísk, takže obe rodiny majú sem rovnakú cestu,” vysvetlila pre Korzár novopečená pani Kačmarčíková. Ako sme už spomínali, koronavírus skomplikoval mnohé svadobné plány, výnimkou nebol ani tento prípad. Hoci všetko dobre dopadlo Pôvodne mal veľký deň zaľúbencov vyzerať predsa len trošku inak. 

Herečka Anikó Vargová sa v sobotu vydala.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Anikó Vargová sa v sobotu vydala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hviezda markizáckych Sestričiek sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Napokon sa ale svadobčania museli prispôsobiť, z pôvodných 100 hostí museli ich počet okresať na dvadsiatku. „Ten čas koronavírusu nám to skomplikoval. Chceli sme mať väčšiu svadbu, no musíme sa uskromniť. Ale keďže myšlienku, že sa zoberieme práve 23. mája, máme už dlhé mesiace, beriem to ako niečo, na čo sme obaja pripravení,” uviedla pre spomínaný denník herečka. 

Tá ale aj napriek tomu vyzerala ako z rozprávky. Hoci mali mladomanželia, svedkovia aj prítomní hostia rúška, nevesta bola prekrásna. Svoju vizáž poňala jemne netradične. Namiesto typických bielych svadobných šiat zvolila romantickú ružovú a ľahučký vzdušný materiál. FOTO mladomanželov nájdete tu, My na záver dvojici srdečne gratulujeme a prajeme veľa šťastia v spoločnom živote! 


 

Viac o téme: SvadbaSestričkyAnikó Vargová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu