Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský raper vytočený do nepríčetna: V noci počul hluk a potom... VIDEO rozmlátili mu auto!

Slovenskému raperovi rozmlátili auto! Zobraziť galériu (4)
Slovenskému raperovi rozmlátili auto! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Väčšina umelcov má rovnako ako bežní ľudia po koronakríze hlboko do vrecka, keďže aj oni prišli o podstatnú časť svojich príjmov. Zrejme nikoho by teraz nepotešili nečakané výdavky, o to horšie sa musel cítiť slovenský raper Majself (33), keď mu v noci priamo pred domom rozmlátili auto...

„O pol jednej v noci som mal akurát otvorený balkón a počul som, že si niekto strašne túruje auto na spiatočku. Bola to veľmi vysoká rýchlosť, ešte v takej lokalite, kde sú veľmi naúzko zaparkované autá. Vybehol som na balkón a videl človeka, ktorý takto medzi ďalšími autami robil úplne šialené manévre,” povedal pre Topky.sk Michael Švehla, ktorý v tom momente zostal úplne zhrozený, a to ešte zďaleka nebolo všetko. 

Galéria: Raper Majself so svojou rodinou

Slovenský raper vytočený do nepríčetna: V noci počul hluk a potom... VIDEO rozmlátili mu auto! (Zdroj: Instahram Majself)
Z toho, čo videl, mal dojem, že dotyčný bol zrejme pod vplyvom omamných látok. „V priebehu 30 sekúnd najprv nabúral do kvetináčov pri autách, potom sa znova rozbehol a v plnej rýchlosti na spiatočke nabúral do prednej časti nášho auta a následne ušiel,” opísal nám Majself s tým, že v tom momente vybehol z bytu a celú vec okamžite nahlásil policajtom. 

Majself zverejnil aj opis vozidla, ktorým nabúrali do jeho auta.
Zobraziť galériu (4)
Majself zverejnil aj opis vozidla, ktorým nabúrali do jeho auta.  (Zdroj: Instagram Majself)

Podľa slov v jeho videu, ktoré zverejnil na Instagrame, sa muži zákona veľmi k činu nemali, no viac nechcel povedať ani nám, keďže v minulosti mal vraj s políciou dobré skúsenosti a jej členovia sa k nemu vždy správali maximálne profesionálne. V spomínanom videu uviedol aj opis a EČV vozidla, v ktorom sedel zjavne šialený muž.

Medzitým však, bohužiaľ, zistili, že značka s evidenčným číslom na aute bola ukradnutá. Viac sa dozviete vo videu vyššie, kde uvidíte aj to, ako po búračke skončilo auto Majselfa. Vinníka sa snáď napokon podarí úspešne dolapiť.

Viac o téme: Majself
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu