Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V KARANTÉNE s Vratkom Sirágim: Markizácky fešák nám ukázal svoj domov a prezradil, ako ho zotreli po prvom vysielaní!

Vratko Sirági Zobraziť galériu (5)
Vratko Sirági (Zdroj: Instagram V.S.)

BRATISLAVA - Domáca karanténa neobišla ani slovenské televízne tváre, ktoré sa taktiež museli prispôsobiť úplne novému režimu. K celej situácii sa zodpovedne postavil aj markizácky fešák Vratko Sirági (30). Ten sa našim čitateľom prihovoril z pohodlia svojej domácnosti odkiaľ odpovedal aj na naše zvedavé otázky!

Pracovné podmienky sa kvôli koronavírusu zmenili aj v televízii, no a kým doteraz Vratko nevedel kam skôr skočiť, teraz má úplne opačný problém „Keď ráno skončím v televízii, doma sa snažím nejak si ten čas a deň vyplniť, pretože inak by sme sa asi všetci zbláznili," povedal s úsmevom moderátor, ktorý nám vo videu ukázal svoje provizorné domáce fitko. 

Galéria: Vratko Sirági

V KARANTÉNE s Vratkom Sirágim: Markizácky fešák nám ukázal svoj domov a prezradil, ako ho zotreli po prvom vysielaní! (Zdroj: archív V.S.)
Viac času začal tráviť aj pri sporáku a hoci o sebe ešte donedávna tvrdil, že jeho kulinárske skúsenosti za veľa nestoja, v poslednom období na svojom Instagrame ukázal, že sa čo-to predsa len naučil. Fanúšikov už niekoľkokrát potešil receptami na zdravé a jednoduché pochúťky, Našich čitateľov na chvíľku zaviedol aj do svojej kuchyne, kde práve dokončil kokosový dezert. 

Prehovoril aj o svojom najväčšom a zároveň najkritickejšom fanúšikovi, ktorým je jeho mamina. Ak vás zaujíma, ako ho zotrela po úplne prvom vysielaní, ako to vyzerá v zákulisí Telerána a čo všetko mu dala práca v Markíze, pozrite si naše video vyššie!

Viac o téme: Vratok Sirági
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu