Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský herec brutálne strápnil Andreja Danka: Skúšal ho tlmočiť a potom... Odpadnete od smiechu!

Lukáš Pavlásek je veľký fanúšik brptov Andreja Danka Zobraziť galériu (3)
Lukáš Pavlásek je veľký fanúšik brptov Andreja Danka (Zdroj: Archív Lukáš Pavlásek)

BRATISLAVA - Andrej Danko (45) sa počas svojej funkcie predsedu Národnej rady Slovenskej republiky nezmazateľne zapísal do histórie nášho národa. A to nielen vďaka svojej politickej kariére. Nezabudnuteľné sú najmú jeho slovné perly, medzi ktorými sa objavilo niekoľko skutočných skvostov. A takto to vyzerá, keď sa ho niekto odhodlá tlmočiť.

V poslednom období sa na takmer všetkých tlačových konferenciách objavujú tlmočníci, ktorí tieto besedy prekladajú do posunkovej reči. Nejeden človek sa zrejme zamyslel, ako by to vyzeralo, pokiaľ by mal niekto to šťastie tlmočiť slovné zvraty bývalého predsedu parlamentu Andreja Danka, no a herec Lukáš Pavlásek sa rozhodol predviesť názornú ukážku. Jeho gestá síce s posunkami veľa spoločného nemajú, no z videa, najmä vďaka jeho ukončeniu, sa okamžite stal virál. 

Galéria: Takto Andrej Danko bavil národ
Slovenský herec brutálne strápnil Andreja Danka: Skúšal ho tlmočiť a potom... Odpadnete od smiechu! (Zdroj: Archív Lukáš Pavlásek)

Lukáš má na svojom konte už niekoľko vtipných videí, nápad pre vznik toho najnovšieho vznikol úplne spontánne.  „Určite som to chcel spojiť s politikou karanténou a Covidom-19. Motiváciou boli pre mňa tlačovky, ktoré sledujem každý deň, ale hlavne posunkový prekladači. Chcel som v prvom rade poukázať, že ich práca je veľmi náročná. A poďakovať sa im aj v mene hendikepovaných ľudí, že to robia naozaj excelentne. Aj keď si uvedomujem, že by to pre nich bolo asi náročnejšie ak by v tomto období stál vedľa nich pán Danko," povedal pre Topky s úsmevom herec. 

Lukáš Pavlásek je veľký fanúšik brptov Andreja Danka
Zobraziť galériu (3)
Lukáš Pavlásek je veľký fanúšik brptov Andreja Danka  (Zdroj: Archív Lukáš Pavlásek)

Slovenský herec brutálne strápnil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív Lukáš Pavlásek)

Jeho video sa zo dňa na deň stalo hitom, no a keďže ho venoval práve bávalému predsedu parlamentu, zaujímali sme sa, ktorá jeho hláška je Lukášova najobľúbenejšia a či mu bude táto výrazná postavička na politickej scéne chýbať. „Musím povedat, že naozaj oživil politickú scénu, najmä svojimi nezabudnuteľnými hláškami ako širokouhlý stôl alebo otupjevjavajú. A vrámci zábavy by si mohol vytvoriť nejakú svoju Stand Up Comedy,,,myslím, že by bol úspešný," myslí si Pavlásek. 

Samotný Danko sa uplynulý týždeň vyjadril, že už nebude kandidovať za predsedu strany. „Uvedomujem si, že nemôžem politiku siliť. Ľudia nám dali vysvedčenie a my ho musíme prijať. O prerušenie požiadam na sneme,“ povedal Danko. Na tom istom sneme, ktorý sa uskutoční 12. septembra, bude potom strana voliť nového predsedu. „O možnom predsedovi sa rokuje,“ dodal Danko.

Viac o téme: Andrej DankoLukáš Pavlásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu